Merhaba arkadaşlar, günde minimum 9 saat bilgisayar başında evden çalıştığım için konforlu rahat bir koltuk arayışındayım. Ofis sandalyem var aslına ama biraz küçük ve oturuşu pek rahat sayılmaz. Bel ve boyun ağrısı yapmamasını, boyuma uygun olmasını ve iş dışında kendi bilgisayarımda oyun oynarken de kullanabileceğim bir şey olmasını istiyorum. 156 cm boyundayım.
Şu an xDrive ve Zio Gaming markalarında aklıma yatan modeller var ve incelediğim modellerin linklerini bırakacağım. Açıkçası xDrive fırtına hakkında oldukça güzel yorumlar var eğer kumaş bulabilirsem almayı düşünüyorum. Ancak Zio Gaming valor modelinde hem hybrid doku var kumaş ve deri karışımı hem de kişiselleştirme imkanı var fiyat da ona göre değişiyor tabii, ben ayaklarım yerde çok fazla oturamadığım için ayak uzatma aparatı ekletmeyi düşünüyorum. Tabii sizin de görüşlerinizi almak istedim kararsız kalmış durumdayım önerilerinizi belirtebilirseniz çok sevinirim. Bütçe olarak 15.000 TL'ye kadar çıkabilirim.
www.xdrive.com.tr
www.xdrive.com.tr
ziogaming.com
Şu an xDrive ve Zio Gaming markalarında aklıma yatan modeller var ve incelediğim modellerin linklerini bırakacağım. Açıkçası xDrive fırtına hakkında oldukça güzel yorumlar var eğer kumaş bulabilirsem almayı düşünüyorum. Ancak Zio Gaming valor modelinde hem hybrid doku var kumaş ve deri karışımı hem de kişiselleştirme imkanı var fiyat da ona göre değişiyor tabii, ben ayaklarım yerde çok fazla oturamadığım için ayak uzatma aparatı ekletmeyi düşünüyorum. Tabii sizin de görüşlerinizi almak istedim kararsız kalmış durumdayım önerilerinizi belirtebilirseniz çok sevinirim. Bütçe olarak 15.000 TL'ye kadar çıkabilirim.
xDrive Fırtına Professional Gaming Chair Fabric Gray/Black with Foot Extensions
Enhance your gaming experience with the xDrive Fırtına Professional Gaming Chair in Fabric Gray/Black, featuring Foot Extensions. Designed for comfort and durability, this ergonomic chair provides support during extended gaming sessions. The fabric upholstery in sleek gray and black adds a touch...
www.xdrive.com.tr
xDrive Business Anka Çalışma Koltuğu Ayak Uzatmalı Kumaş Gri
Çalışma koltuğu arayışınızı sonlandırın! Sağlığınıza yatırım yapmak için xDrive Business Anka Premium çalışma sandalyesi tam size göre. Vücudunuza göre ayarlanabilir özellikleri ile konfor ve ergonomi bir arada. Şimdi sağlıklı çalışma deneyimini keşf
www.xdrive.com.tr
Tank Geniş Oyuncu Koltuğu | Zio Gaming | Premium Oyuncu Koltuğu Gaming Chairs
Zafere giden yolda Valor arkanda Dilediğiniz konumda sabitlenen manyetik yastıklarla kesintisiz oyun keyfi. Siz istemeden yer değiştiren yastıklara, can sıkıcı kayışlara son. Valor hem daha yapılı…
ziogaming.com