15.000 TL'ye RX 570'li sistem için anakart ve işlemci önerisi

wallcrofttr

Femtopat
Daha fazla  
RX 570 4 GB Armor ekran kartlı eski bir sistemim var, 650W Hadron ATX PSU var,

Gigabyte GA-78LMT-S2 anakartını güncel F/P olacak şekilde bir anakartla değiştirip, AMD Phenom II yerine de güzel bir işlemci almak istiyorum. 8 GB RAM var ona bir ilave düşünmüyorum.

Anakart ve işlemci önerebilir misiniz?

Bütçem 15.000₺

Son düzenleyen: Moderatör:

Gigabyte GA-78LMT-S2 anakartını güncel F/P olacak şekilde bir anakartla değiştirip, AMD Phenom II yerine de güzel bir işlemci almak istiyorum. 8 GB RAM var ona bir ilave düşünmüyorum.

Bütçem 15.000₺
Bu arada güncel bir anakart alacaksan RAM'ini illa değiştireceksin. Phenom işlemci kullandığına göre muhtemelen DDR2 veya DDR3 bir anakartın var ve "güncel" anakartlar en az DDR4 RAM ile çalışıyor.
Bu arada elindeki sistemi sat, azıcık daha ekleyip Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 sistem al. Hem sendeki PSU aşırı dandik, hem RX 570 için yatırım yapmaya değmez.

Bütçem 15.000₺
Bu konunun modifikasyon ile alakası nedir? Donanım upgrade'leri bilgisayarınızın performansına etki eder. Modifikasyon ise var olan standart görüntüsünden çıkarıp size özel bir görünüme sahip olmasını sağlar. Örnek verecek olursak; standart renkte olan siyah renk bir kasayı boyayarak onu standart halinden farklı bir renge bürünmesini sağlamaktır. Veya Atx forma sahip bir kasayı, uzay montaj haline getirmek. Fan soğutmalı bir ekran kartı bloğunu sıvı soğutma bloğuna dönüştürmek. Uzun zamandır bu bölümün konularına bakmıyordum. Şu an görüyorum ki PC Modifikasyon bölümü, ''Sistem ve donanım yükseltme tavsiye'' bölümüne evirilmiş. Moderatör arkadaşlarında bu durum gözünden kaçmış sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı