Lensle okulda uyumak zararlı mı?

NoHostHere

Decapat
Katılım
3 Ağustos 2023
Mesajlar
30
Merhaba arkadaşlar, yeni lens kullanmaya başladım. Okulda boş derslerde uyusam sıkıntı olur mu? Akşam çıkarıyorum tabii ki de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece okulda değil her türlü nerede uyursan uyu Lens ile uyumak zararlıdır. Enfeksiyonu arttırır, Korneayı zedeleme ihtimali var ve eğer çok sık yaparsan kör olmakta ihtimaller dahilindedir. 1 veya 2 kere uyursun problem olmaz bence fakat sık yapma. Hatta mümkünse lens ile uyuma.
 
Merhaba arkadaşlar, yeni lens kullanmaya başladım. Okulda boş derslerde uyusam sıkıntı olur mu? Akşam çıkarıyorum tabii ki de.
19-20'nin altındaysan lens değil gözlük kullanman lazım zaten. Düzenli olarak kullanırsanız göz gelişiminize zarar verebilirsiniz. Doktorunuz lense izin verdiyse doktorunuzu değiştirin.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı