15.000 TL'ye tablet önerisi

TARAKLAM

Yoctopat
YKS'ye hazırlanıyorum. Not almak için bir tablet istiyorum. Üniversite içinde kullanabileceğim bir şey olsun. Film izliyorum, oyun oynuyorum. Bunların hepsini karşılayan, Max 15000'e uygun bir tablet var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
YKS'ye hazırlanıyorum. Not almak için bir tablet istiyorum. Üniversite içinde kullanabileceğim bir şey olsun. Film izliyorum, oyun oynuyorum. Bunların hepsini karşılayan, Max 15000'e uygun bir tablet var mı?
Kalem şart değilse eğer bunu al geç bu fiyat bandında rakipsiz bir tablet.

Bence tablette IPad'den şaşılmamalı uzun vadede diğerlerinde hep bir yavaşlama oluyor bende iPad 7 var hala memnunum.
evet ama apple pen alınca fiyat oldukça artıyor.

evet ama apple pen alınca fiyat oldukça artıyor.
orijinal kalem olmasa sorun olur mu acaba bilginiz var mı ?

Evet ama Apple pen alınca fiyat oldukça artıyor.

Orijinal kalem olmasa sorun olur mu acaba bilginiz var mı?

Orijinal kalem olmasa da olur ben çizim yaparken Apple Pencil 2 not alırken goojodoq 12 kullanıyorum bir eksikliğini hissetmedim. Ama M1 işlemcili iPad Air 5 bile kullanırken yavaş hissettirmeye başladı A14'lü iPad 10 ne kadar iyi çalışır bilemiyorum. En azından sahibinden üzerinden garantili iPad Air 5 bulabilirsin aynı bütçede.

Kalem şart değilse eğer bunu al geç bu fiyat bandında rakipsiz bir tablet.
muadil kalemler çalışıyor diye biliyorum xiaomi ve redmi tabletlerde

Hocam şuan piyasada bu fiyat bandında alabileceğin fiyat performans cihazlar belli hemen hemen.
Samsung s9fe serisi iyidir ama ekran çözünürlük vb durumları iyi değildir. Bir şeyler izlemek istersen tat vermiyor. Tft ekran. Soluk bir ekran. O paralara bence değmiyor
Şahsen şu iki ürünü öneririm

tablet, klavyeli kılıf ve honor orijinal kalem hepsi içinde set 13 bin tl. Honor pad 9. fiyat performans cihazı bu aralar.
ekran çözünürlüğü, ses kalitesi çok iyi. Birşeyşer izlemek çok keyifli.

Xioami pad 7 klavye var. Kalem yok. Yeni çıktı. Kalem piyasadan alınıp halledilir. Bununda ekran falan çok iyidir. Hangisi hoşunuza giderse artık

Son düzenleme:
Ben S9 Fe aldım bu sene onu kullanıyorum şu anda çok iyi kalemi de her ihtiyacımı karşılıyor ders konusunda.
Ekran kısmı rahatsız edici olabiliyor, yukarıda bir arkadaş Honor Pad 9 önermiş, sonradan alınmış kalem Samsung'un kendi kalemi gibi performans verebiliyorsa eğer, ben bilmiyorum bir deneyimim yok, o model daha tercih edilebilir duruyor. Benim için kalem çok önemli olduğu için bu modeli tercih etmiştim.

Bence tablette IPad'den şaşılmamalı uzun vadede diğerlerinde hep bir yavaşlama oluyor bende iPad 7 var hala memnunum.

Kalem ile kullanacaksa iPad Air alınmalı. 10. nesil IPad'in kalemi ekranla çok uyumlu değil. Ekran yapısı gereği kalem darbelerini absorbe edemediği için kalem çok fazla ses yapıyor. Yani bir süre sonra tak tak tak seslerinden bile başınız ağrıyor. Kalem kullanımı açısından Samsung alınmalı o bütçeye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı