YKS'ye hazırlanıyorum. Not almak için bir tablet istiyorum. Üniversite içinde kullanabileceğim bir şey olsun. Film izliyorum, oyun oynuyorum. Bunların hepsini karşılayan, Max 15000'e uygun bir tablet var mı?
Tab S9FE+.YKS'ye hazırlanıyorum. Not almak için bir tablet istiyorum. Üniversite içinde kullanabileceğim bir şey olsun. Film izliyorum, oyun oynuyorum. Bunların hepsini karşılayan, Max 15000'e uygun bir tablet var mı?
evet ama apple pen alınca fiyat oldukça artıyor.![]()
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet - PttAVM
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2025www.pttavm.com
Bence tablette IPad'den şaşılmamalı uzun vadede diğerlerinde hep bir yavaşlama oluyor bende iPad 7 var hala memnunum.
orijinal kalem olmasa sorun olur mu acaba bilginiz var mı ?evet ama apple pen alınca fiyat oldukça artıyor.
Evet ama Apple pen alınca fiyat oldukça artıyor.
Orijinal kalem olmasa sorun olur mu acaba bilginiz var mı?
muadil kalemler çalışıyor diye biliyorum xiaomi ve redmi tabletlerdeKalem şart değilse eğer bunu al geç bu fiyat bandında rakipsiz bir tablet.Elektronik: Xiaomi Pad 7 + klavye 15.699 TL
300 TL kuponu kullanın. Çok iyi fiyatlandırma ile geldi. İşlemcisi performans olarak Snapdragon 8s Gen 3'e yakın bir işlemci. https://www.mi.com/tr/app/product/xiaomi-pad-7/?utm_channel=social&utm_medium=clipboardwww.technopat.net
![]()
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet - PttAVM
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2025www.pttavm.com
Bence tablette IPad'den şaşılmamalı uzun vadede diğerlerinde hep bir yavaşlama oluyor bende iPad 7 var hala memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.