Bütçeyi 1.5k aşıyor fakat kesinlikle değecek bir fark kutudan kalem ve kılıf ile geliyor. Vatan da her gece 16659TL oluyor.Honor Pad V9 Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Honor Pad V9 Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bir de Lenovo idea Tab bu fiyatlarda çok tercih ediliyor. 128 GB versiyonu piyasada 14K bu attığım 256 GB.Lenovo Idea Tab Pro Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo Idea Tab Pro Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
iPad tarafında ise 10.nesil asla önermem oldukça eski bir ürün artık. O yüzden iPad alınacaksa 11.nesil alınmalı pozitif teknolojide öğrenci belgesi ile 15500TL'ye alınabilir bazen Amazon'da falan da bu fiyatlara düşüyor.
Pad v9'u aldım ve kullanıyorum. Daha önce iPad Pro M4 sahibibirisi olarak hiçbir açıdan hayal kırıklığı yaratmadı bende. Hatta Honor'un sunmuş olduğu yapay zeka özellikleri sayesinde IPad'den çok daha fazla zevk aldım. Eğer ki Apple ekosistemine sahipseniz bile ben artık iPadOS ve Apple intelligence yüzünden kimseye iPad önermiyorum.