15.000 TL'ye tablet önerisi

biology5

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
15k bütçe ile sınırlı, klavye takabileceğim, kalem kullanabileceğim, özellikleri güzel olan.
Min ekranı 10.5 inç olan tablet önerisi var ise yazabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir depolaması biraz sıkıntı yaratabilir sizin için.

Bir depolaması biraz sıkıntı yaratabilir sizin için.

IPad'lere baltım da daha çık Android tarzında bir tablet istiyorum gibi

Depolaması yetecekse iPad 10.nesil öneririm. Yetmeyecekse S9 FE+.

S9 FE Plus favorilerim de bakalım. Belki farklı markalar kullanan arkadaşlar vardır diye öneri konusu açmıştım.

IPad'lere baltım da daha çık Android tarzında bir tablet istiyorum gibi

S9 FE Plus favorilerim de bakalım. Belki farklı markalar kullanan arkadaşlar vardır diye öneri konusu açmıştım.

Hocam açıkçası iPad daha iyi, s9FE+ işlemcisi orta segment Android işlemcisi bir de diğer alanlarda da biraz fark ettiriyor. Birde illa Android samsung muadil istiyorsanız bütçenizin hemen üstünde(1700 2000 civarı) Honor Pad V9 var. Özellikle işlemci ve ekran olarak cidden dağıtıyor S9 FE Plus'ı. Depolamada 256 GB.

Herkese merhaba,
15k bütçe ile sınırlı, klavye takabileceğim, kalem kullanabileceğim, özellikleri güzel olan.
Min ekranı 10.5 inç olan tablet önerisi var ise yazabilir misiniz?

Bütçeyi 1.5k aşıyor fakat kesinlikle değecek bir fark kutudan kalem ve kılıf ile geliyor. Vatanda her gece 16659TL oluyor.

Bir de Lenovo idea tab bu fiyatlarda çok tercih ediliyor. 128 GB versiyonu piyasada 14K bu attığım 256 GB.

iPad tarafında ise 10.nesil asla önermem oldukça eski bir ürün artık. O yüzden iPad alınacaksa 11.nesil alınmalı pozitif teknolojide öğrenci belgesi ile 15500TL'ye alınabilir bazen Amazon'da falan da bu fiyatlara düşüyor.

Son düzenleme:
Bütçeyi 1.5k aşıyor fakat kesinlikle değecek bir fark kutudan kalem ve kılıf ile geliyor. Vatan da her gece 16659TL oluyor.

Bir de Lenovo idea Tab bu fiyatlarda çok tercih ediliyor. 128 GB versiyonu piyasada 14K bu attığım 256 GB.

iPad tarafında ise 10.nesil asla önermem oldukça eski bir ürün artık. O yüzden iPad alınacaksa 11.nesil alınmalı pozitif teknolojide öğrenci belgesi ile 15500TL'ye alınabilir bazen Amazon'da falan da bu fiyatlara düşüyor.

Açıkçası iPad gerçekten düşünmüyorum. Hem 10. Nesil eski hem de baktığımda Letgo gibi sitelere baygınlık gelmiş durımda herkes 9. Nesil ve 10. Nesil IPad'lerini satmaya çalışıyor. Sırf nesil olarak eskidiler diye.
Honor Pad V9 düşünebilirim veya ufak da oşsa indirimler için bekleyebilirim.
Öğrenci indirimlerinden yüksek lisans yaparken de yararlanamadım. Çevremde de lisans okuyan biri yok. Olanlarda biz faydalanırız kafasında hareket ediyorlar.

Açıkçası iPad gerçekten düşünmüyorum. Hem 10. nesil eski hem de baktığımda Letgo gibi sitelere baygınlık gelmiş durımda herkes 9. nesil ve 10. nesil IPad'lerini satmaya çalışıyor. Sırf nesil olarak eskidiler diye.
Honor Pad V9 düşünebilirim veya ufak da oşsa indirimler için bekleyebilirim.
Öğrenci indirimlerinden yüksek lisans yaparken de yararlanamadım. Çevremde de lisans okuyan biri yok. Olanlarda biz faydalanırız kafasında hareket ediyorlar.

iPad almayacaksanız öğrenci belgesi gerekli değil sadece IPad'lerde bu durum geçerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı