15.000TL 3D yazıcı

muz_adam255201

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
hp 450 g7 i5 10210u mx250 8gb ram 512 gb ssd
Meslek
öğrenci
Kendime 15 tatilde bir 3D yazıcı alacağım. Bütçem maksimum 15.000TL ve 2 model arasında kaldım. Biri Ender 3 S1 Pro, diğeri de S1 Plus. Benim tercihim S1 Plus ama S1 Pro baskı kalitesi olarak mükemmel düzeyde yani Plus versiyonu alırsam kaliteden fazla bir şey kaybeder miyim?

Kendime 15 tatilde bir 3D yazıcı alacağım. Bütçem maksimum 15.000TL ve 2 model arasında kaldım. Biri Ender 3 S1 Pro, diğeri de S1 Plus. Benim tercihim S1 Plus ama S1 Pro baskı kalitesi olarak mükemmel düzeyde yani Plus versiyonu alırsam kaliteden fazla bir şey kaybeder miyim?
Kaliteden çok bir kayıp yaşamazsınız. Zaten parçaların çoğu aynı. Hız ve bazı filament çeşitlerini basabilme açısından S1 Pro daha iyi ama genel olarak büyük bir fark yok.

Son düzenleme:
Plus'ın tablası büyük olduğu için onu ayrı tutuyorum ama Pro yerine Ender 3 V3 KE daha iyi bir seçenek.
Evet benimde aklıma geldi ama tablası küçük olduğu için KE önermedim. Eğer tabla boyutu önemli bir öncelik değilse KE'nin iyi avantajları var.

Plus'ın tablası büyük olduğu için onu ayrı tutuyorum ama Pro yerine ender 3 V3 ke daha iyi bir seçenek.

Evet fikrimi değiştirip ve bütçeyi biraz aşıp CR10 Smart Pro almaya karar verdim peki sizce fiyatına değer mi?

Son düzenleme:
Neptune 4 Plus'ı önerme sebebin yalnızca hız ise ben tercihimi cr 10 Smart Pro'dan kullanacağım. Hem ayrıca kamera, Wi-Fi, Full metal extruder ve 6 adet zirkonyum nozulü var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı