15.000TL bütçe ile sistem toplama

Doğrudur hocam, yardımcı olursanız sevinirim 😄

Hocam 200₺ fazla verip neden R7 3800x almayayyım ki?
İsterseniz alın hocam, almayın demiyorum da fazla güç tüketiyor 3800X. Ama üzmez. Fiyat farkı az ise ve bütçeniz yeterse alın.

Toplam 15.038 TL, stoklara girerse 3700X yerine 5600X alın.

Hocam 1. olarak kasa çok büyük duruyor yerim biraz kısıtlı beni masada çok sıkıştırır kasa.
2. ise benim monitörüm MSI Mag Optix MAG272CQR ve bu monitör FreeSync destekliyor, o yüzden ekran kartını AMD almak istiyordum. Ve monitörü yeni aldım parama yazığım geliyor 😄😄 Bu monitör aynı zamanda G-Sync’de destekler mi?

Hocam 1. olarak kasa çok büyük duruyor yerim biraz kısıtlı beni masada çok sıkıştırır kasa.
2. ise benim monitörüm MSI Mag Optix MAG272CQR ve bu monitör FreeSync destekliyor, o yüzden ekran kartını AMD almak istiyordum. Ve yeni aldım parama yazığım geliyor 😄😄 bu monitör aynı zamanda G-Sync’de destekler mi?

FreeSync üzerinden G-Sync aktifleştirebiliyorsunuz.

2. ise benim monitörüm MSI Mag Optix MAG272CQR ve bu monitör FreeSync destekliyor, o yüzden ekran kartını AMD almak istiyordum. Ve monitörü yeni aldım parama yazığım geliyor 😄😄 bu monitör aynı zamanda G-Sync’de destekler mi?

Kasa göründüğü kadar büyük değil, FreeSync monitörlerde G-SYNC'de kullanılabiliyor bu arada merak etmeyin.

Ryzen 5 5600X-3000TL civarı (yakınlarda stoklara gelir)
@Denji ???

Son düzenleme:
@passat hocam attığınız PSU sanırım biraz kötü, farklı model de olabilir emin değilim:

1606893934756.png

Ryzen 5 5600X-3000TL civarı (yakınlarda stoklara gelir)
@Denji ???
PSU daha iyi olabilirdi hocam sanki.

Toplam 15.038 TL, stoklara girerse 3700X yerine 5600X alın.

Kasa bu olsa sorun olmaz dimi hocam

İşlemcide ben alana kadar 5600x çıkmazsa 3800x alsam sorun olur mu?

bir sorum daha olucak, bu sisteme sıvı soğutma gerekmez mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı