yaboii
Centipat
Hazır LGS bitmişken 15000 civarı bir bütçeyle bir bilgisayar toplamayı planlıyordum fakat stok sorunları malum...
Kullandığım Notebook'tan bıktım ve sevdiğim oyunları 30FPS veya düşük çözünürlüklerde oynamak canımı çok sıkıyor ve oynayıp eğlenebileceğim pek çok oyunu oynayamıyorum. Bu yüzden bir an önce bir sistem toplamak veya gerekirse hazır almak istiyorum.
Ekran kartı hariç şu parçaları düşünüyordum:
Ryzen 5 5600X.
Gigabyte B550 Aorus Pro.
Lian Li lancool 215.
Cooler Master MWE V2 650W.
Crucial Ballistix 2x8 3600MHz.
Kingston A400 120GB SSD.
Samsung 870 EVO 1TB SSD.
Seagate Barracuda 2TB HDD.
Bu parçaların hepsi yaklaşık 10000 lira ediyor ve kalan 5000 civarı parayı ise ekran kartına harcamayı düşünüyordum ama stok sorunlarından dolayı maalesef o fiyata adamakıllı bir 1660 Super bile alamıyorum.
Fena olmayan bazı hazır sistemler var, fakat çoğunda istediğim RAM, işlemci, anakart vb. yi ekleyemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? En kötü ihtimal APU alıp Chrome oyunları oynarım :d
Kullandığım Notebook'tan bıktım ve sevdiğim oyunları 30FPS veya düşük çözünürlüklerde oynamak canımı çok sıkıyor ve oynayıp eğlenebileceğim pek çok oyunu oynayamıyorum. Bu yüzden bir an önce bir sistem toplamak veya gerekirse hazır almak istiyorum.
Ekran kartı hariç şu parçaları düşünüyordum:
Ryzen 5 5600X.
Gigabyte B550 Aorus Pro.
Lian Li lancool 215.
Cooler Master MWE V2 650W.
Crucial Ballistix 2x8 3600MHz.
Kingston A400 120GB SSD.
Samsung 870 EVO 1TB SSD.
Seagate Barracuda 2TB HDD.
Bu parçaların hepsi yaklaşık 10000 lira ediyor ve kalan 5000 civarı parayı ise ekran kartına harcamayı düşünüyordum ama stok sorunlarından dolayı maalesef o fiyata adamakıllı bir 1660 Super bile alamıyorum.
Fena olmayan bazı hazır sistemler var, fakat çoğunda istediğim RAM, işlemci, anakart vb. yi ekleyemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? En kötü ihtimal APU alıp Chrome oyunları oynarım :d
Son düzenleyen: Moderatör: