bu piyanolarda ayakla bastıgımız olay yok sanırım o ne etki ediyor?Bütçeniz dahilinde Casio Cdp-S110 makul bir seçim olur.
Casio CDP-S110BK Dijital Piyano (Siyah) | doremusic
Casio CDP-S110BK Dijital Piyano (Siyah) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.tr
Casio CDP-S110BK Dijital Piyano Seti | doremusic
Casio CDP-S110BK Dijital Piyano Seti En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.tr
Sustain pedalı bu piyanoda da var paket içerisinden o da çıkıyor.bu piyanolarda ayakla bastıgımız olay yok sanırım o ne etki ediyor?
Hocam bu piyanoyu sevdim yeni araştırıyorum.Ancak uzun süre kullanım için 64 notalı polifoni yeterli olur mu? Bilgim yok araştırdım biraz orta ileri seviyede yetersiz kalabilir deniliyor.Sustain pedalı bu piyanoda da var paket içerisinden o da çıkıyor.
Sustain pedalının işlevi; pedal basıldığında piyanonun telleri üzerindeki susturucu kalkar(akustik piyanoda) ve tellerin titreşimi devam eder. Yani nota sesi kesilmez uzar.
Gayet yeterli. Endişe etmeniz gereken en son şey 64 polifoni olmalı. Belki de hiçbir zaman 64'ün üzerine çıkamayacaksınız çalarken. Yada çok ileri düzeyde kendinizi geliştirdiğinizde bazı parçalarda eksikliğini hissettiğinizde lazım olacak ama eminim o zamanlar da bu piyanoyu kullanıyor olmayacaksınız.Hocam bu piyanoyu sevdim yeni araştırıyorum.Ancak uzun süre kullanım için 64 notalı polifoni yeterli olur mu? Bilgim yok araştırdım biraz orta ileri seviyede yetersiz kalabilir deniliyor.
Merhebalar ilk piyanom için FP30x almakta karar aldım.Sıfırıyla arada 14k civarı fark var. sizce 2.el alınır mı ??Gayet yeterli. Endişe etmeniz gereken en son şey 64 polifoni olmalı. Belki de hiçbir zaman 64'ün üzerine çıkamayacaksınız çalarken. Yada çok ileri düzeyde kendinizi geliştirdiğinizde bazı parçalarda eksikliğini hissettiğinizde lazım olacak ama eminim o zamanlar da bu piyanoyu kullanıyor olmayacaksınız.
Ben de FP-30X kullanıyorum ve zamanında ikinci el olarak almıştım. Ama tertemiz ve hiç kullanılmamış gibiydi neredeyse. Deneme imkanınız varsa özellikle tuş aksiyonunu test edin.Merhebalar ilk piyanom için FP30x almakta karar aldım.Sıfırıyla arada 14k civarı fark var. sizce 2.el alınır mı ??
Ne yazık kı satıcı sehrımde olmadığı için test imkanım yok.10 kg aştığı için param güvende ile alışveris de yapmıcam.Sanırım zuhal müzikten almak en sağlıklısı olucak.Cevabınız için teşekkür ederimBen de FP-30X kullanıyorum ve zamanında ikinci el olarak almıştım. Ama tertemiz ve hiç kullanılmamış gibiydi neredeyse. Deneme imkanınız varsa özellikle tuş aksiyonunu test edin.
Bu kategoride ürünü görüp denemeden uzaktan almak riskli olur evet. Bütçeniz uygunsa piyanoya ek olarak Roland DP-10 Half Damper Pedal da almanızı öneririm. Piyano kutu içeriğinden DP-2 switch pedal çıkıyor ancak daha iyi bir deneyim için DP-10 olanı tavsiye ederim.Ne yazık kı satıcı sehrımde olmadığı için test imkanım yok.10 kg aştığı için param güvende ile alışveris de yapmıcam.Sanırım zuhal müzikten almak en sağlıklısı olucak.Cevabınız için teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.