15.000TL dijital piyano önerisi

maliii

Centipat
Daha fazla  
Çekiç aksiyonlu, 88 tuşlu, tuş hassasiyetli bir şey arıyorum. 5 yıldır piyano çalıyorum seviyeme orta iyi düzey denilebilir. 15.000 TL civarında bir şey önerirseniz çok sevinirim.

Bütçeniz dahilinde Casio Cdp-S110 makul bir seçim olur.

Bütçeniz dahilinde Casio Cdp-S110 makul bir seçim olur.

bu piyanolarda ayakla bastıgımız olay yok sanırım o ne etki ediyor?

bu piyanolarda ayakla bastıgımız olay yok sanırım o ne etki ediyor?
Sustain pedalı bu piyanoda da var paket içerisinden o da çıkıyor.
Sustain pedalının işlevi; pedal basıldığında piyanonun telleri üzerindeki susturucu kalkar(akustik piyanoda) ve tellerin titreşimi devam eder. Yani nota sesi kesilmez uzar.

Sustain pedalı bu piyanoda da var paket içerisinden o da çıkıyor.
Sustain pedalının işlevi; pedal basıldığında piyanonun telleri üzerindeki susturucu kalkar(akustik piyanoda) ve tellerin titreşimi devam eder. Yani nota sesi kesilmez uzar.
Hocam bu piyanoyu sevdim yeni araştırıyorum.Ancak uzun süre kullanım için 64 notalı polifoni yeterli olur mu? Bilgim yok araştırdım biraz orta ileri seviyede yetersiz kalabilir deniliyor.

Hocam bu piyanoyu sevdim yeni araştırıyorum.Ancak uzun süre kullanım için 64 notalı polifoni yeterli olur mu? Bilgim yok araştırdım biraz orta ileri seviyede yetersiz kalabilir deniliyor.
Gayet yeterli. Endişe etmeniz gereken en son şey 64 polifoni olmalı. Belki de hiçbir zaman 64'ün üzerine çıkamayacaksınız çalarken. Yada çok ileri düzeyde kendinizi geliştirdiğinizde bazı parçalarda eksikliğini hissettiğinizde lazım olacak ama eminim o zamanlar da bu piyanoyu kullanıyor olmayacaksınız.

Gayet yeterli. Endişe etmeniz gereken en son şey 64 polifoni olmalı. Belki de hiçbir zaman 64'ün üzerine çıkamayacaksınız çalarken. Yada çok ileri düzeyde kendinizi geliştirdiğinizde bazı parçalarda eksikliğini hissettiğinizde lazım olacak ama eminim o zamanlar da bu piyanoyu kullanıyor olmayacaksınız.
Merhebalar ilk piyanom için FP30x almakta karar aldım.Sıfırıyla arada 14k civarı fark var. sizce 2.el alınır mı ??

Ben de FP-30X kullanıyorum ve zamanında ikinci el olarak almıştım. Ama tertemiz ve hiç kullanılmamış gibiydi neredeyse. Deneme imkanınız varsa özellikle tuş aksiyonunu test edin.
Ne yazık kı satıcı sehrımde olmadığı için test imkanım yok.10 kg aştığı için param güvende ile alışveris de yapmıcam.Sanırım zuhal müzikten almak en sağlıklısı olucak.Cevabınız için teşekkür ederim

Ne yazık kı satıcı sehrımde olmadığı için test imkanım yok.10 kg aştığı için param güvende ile alışveris de yapmıcam.Sanırım zuhal müzikten almak en sağlıklısı olucak.Cevabınız için teşekkür ederim
Bu kategoride ürünü görüp denemeden uzaktan almak riskli olur evet. Bütçeniz uygunsa piyanoya ek olarak Roland DP-10 Half Damper Pedal da almanızı öneririm. Piyano kutu içeriğinden DP-2 switch pedal çıkıyor ancak daha iyi bir deneyim için DP-10 olanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı