15.000TL ile MacBook vs Windows laptop

• Konuyu başlatan evrN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 263

evrN

Hectopat
Merhaba ilk olarak alacağım cihaz ikinci el ve pil ömrü uzun olacak.
Kullanacağım programlar;
-Topaz video AI.
-Adobe Premiere Pro.
-Adobe Photoshop.
-Visual Studio.
-CapCut vs.

Gibi programlar. Şu anda 12.000TL'ye i5 8.nesil, touchbar, 8 GB RAM, 256SSD'ye sahip pil ömrü güzel kutulu faturalı bir MacBook Pro buldum. Aynı fiyatlara Windows tarafında benim bu bahsettiğim uygulamalarda işimi daha iyi görebilecek bir cihaz var mıdır? Veya Touchbar'dan vazgeçip, kutu faturası olmayan i7 ve 16 GB RAM'e sahip MacBook Pro'lara mı yönelmem lazım?

Bahsettiğim fiyat aralığında (12-15k) yukarıda belirttiğim MacBook'lardan daha iyi performans verip pil ömrü de hemen hemen aynı olan bir laptop öneriniz varsa yorumlara yazın. macOS tarafında biliyorum bu uygulamalar çok pahalıya patlayacak ancak onların da ona göre alternatif yolları var.

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook ile aynı performans verip aynı pil ömrünü sunmaz o bütçedeki laptoplar.

MacBook ile aynı performans verip aynı pil ömrünü sunmaz o bütçedeki laptoplar.
Baktığım MacBook Pro'nun pil sağlığı şuan %85 gibi. Bu haliyle bile basit kullanımda 6-7 saat götürüyor daha önce de deneyimlemiştim. İkinci elde 12k'ya alabileceğim herhangi windows laptop sanırım en fazla 3-4 saat pil ömrü sağlayacak. Peki ya İ5-8259U - 8GB LPDDR3 2133MHz kombinasyonu benim işimi görecek mi?

Merhaba ilk olarak alacağım cihaz ikinci el ve pil ömrü uzun olacak.
Kullanacağım programlar;
-Topaz video AI.
-Adobe Premiere Pro.
-Adobe Photoshop.
-Visual Studio.
-CapCut vs.

Gibi programlar. Şu anda 12.000TL'ye i5 8.nesil, touchbar, 8 GB RAM, 256SSD'ye sahip pil ömrü güzel kutulu faturalı bir MacBook Pro buldum. Aynı fiyatlara Windows tarafında benim bu bahsettiğim uygulamalarda işimi daha iyi görebilecek bir cihaz var mıdır? Veya Touchbar'dan vazgeçip, kutu faturası olmayan i7 ve 16 GB RAM'e sahip MacBook Pro'lara mı yönelmem lazım?

Bahsettiğim fiyat aralığında (12-15k) yukarıda belirttiğim MacBook'lardan daha iyi performans verip pil ömrü de hemen hemen aynı olan bir laptop öneriniz varsa yorumlara yazın. macOS tarafında biliyorum bu uygulamalar çok pahalıya patlayacak ancak onların da ona göre alternatif yolları var.

Pil ömrü sizin için önemliyse kesinlikle MacBook.

Intel işlemcili macbooklarada Windows kurulabiliyor ancak pil ömrünü bir köşeye alsak aynı fiyatlara daha güçlü laptop olarak ne gelebilir? Monster gibi laptopları daha önce kullandım ve memnun kalmadım onlardan uzak durmak istiyorum.

Oyun oynamayacaksanız bu bütçede Huawei'nin Matebook'ları vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı