lunarly0
Centipat
Daha fazla
@Myk61 hocam attığım kaçıncı etiket bilmiyorum ama sipariş vermeme rağmen daha elime ulaşmadığı için iade imkanım mevcut. SSD'leri yavaş diyorlar ve son dönemde de böyle bir video çıktı aklımı karıştırıyor. Siz son olarak ne dersiniz? 5070'li GameGaraj laptop mu Pro M4 mü?
@Ana De Armas o konuyu rahatsız etmemek amacıyla size de buradan etiket atıyorum umarım mazur görürsünüz. Konu başında temel isteklerimi dile getirmiş bulunmaktayım. Yapacağım işler yazılım dışına çıkmayacak oyun da işin içine asla girmeyecek ama girebilecek şeyler arasında render girmesi olası. 5070'li GameGaraj var bu bütçede ve dediğim gibi Pro M4 var karşısında. Onların şarjının ne kadar gittiğine dair bir fikrim yok 3 4 saat en fazla dedikleri için çok olumlu bakmıyorum. Şimdi ise yok MacBook SSD hızı düşük yok neden almamalısınız tarzı şeyler acayip çok görüyorum. Bir de ekosistem olarak Apple'ın tüm ürünlerine sahibim. Artık son karar olacağı için ve 65 bin TL gibi bir bütçe ayırdığım için en mantıklı kararı vermek istiyorum. En en en önemli özellik ise beni 5+ yıl götürmesi. Şimdiden cevabınız için sağ olun.
gamegarajdan yuksek pil performansi bekleyemezsiniz sonuc olarak ekran karti da guc kullaniyor