MacBook Air vs Windows laptop

@Myk61 hocam attığım kaçıncı etiket bilmiyorum ama sipariş vermeme rağmen daha elime ulaşmadığı için iade imkanım mevcut. SSD'leri yavaş diyorlar ve son dönemde de böyle bir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video çıktı aklımı karıştırıyor. Siz son olarak ne dersiniz? 5070'li GameGaraj laptop mu Pro M4 mü?

@Ana De Armas o konuyu rahatsız etmemek amacıyla size de buradan etiket atıyorum umarım mazur görürsünüz. Konu başında temel isteklerimi dile getirmiş bulunmaktayım. Yapacağım işler yazılım dışına çıkmayacak oyun da işin içine asla girmeyecek ama girebilecek şeyler arasında render girmesi olası. 5070'li GameGaraj var bu bütçede ve dediğim gibi Pro M4 var karşısında. Onların şarjının ne kadar gittiğine dair bir fikrim yok 3 4 saat en fazla dedikleri için çok olumlu bakmıyorum. Şimdi ise yok MacBook SSD hızı düşük yok neden almamalısınız tarzı şeyler acayip çok görüyorum. Bir de ekosistem olarak Apple'ın tüm ürünlerine sahibim. Artık son karar olacağı için ve 65 bin TL gibi bir bütçe ayırdığım için en mantıklı kararı vermek istiyorum. En en en önemli özellik ise beni 5+ yıl götürmesi. Şimdiden cevabınız için sağ olun.

gamegarajdan yuksek pil performansi bekleyemezsiniz sonuc olarak ekran karti da guc kullaniyor

@Myk61 hocam attığım kaçıncı etiket bilmiyorum ama sipariş vermeme rağmen daha elime ulaşmadığı için iade imkanım mevcut. SSD'leri yavaş diyorlar ve son dönemde de böyle bir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video çıktı aklımı karıştırıyor. Siz son olarak ne dersiniz? 5070'li GameGaraj laptop mu Pro M4 mü?

@Ana De Armas o konuyu rahatsız etmemek amacıyla size de buradan etiket atıyorum umarım mazur görürsünüz. Konu başında temel isteklerimi dile getirmiş bulunmaktayım. Yapacağım işler yazılım dışına çıkmayacak oyun da işin içine asla girmeyecek ama girebilecek şeyler arasında render girmesi olası. 5070'li GameGaraj var bu bütçede ve dediğim gibi Pro M4 var karşısında. Onların şarjının ne kadar gittiğine dair bir fikrim yok 3 4 saat en fazla dedikleri için çok olumlu bakmıyorum. Şimdi ise yok MacBook SSD hızı düşük yok neden almamalısınız tarzı şeyler acayip çok görüyorum. Bir de ekosistem olarak Apple'ın tüm ürünlerine sahibim. Artık son karar olacağı için ve 65 bin TL gibi bir bütçe ayırdığım için en mantıklı kararı vermek istiyorum. En en en önemli özellik ise beni 5+ yıl götürmesi. Şimdiden cevabınız için sağ olun.

Hocam MacBook sizin için daha iyi bir seçenek gibi duruyor Gaming laptopların şarjları dendiği üzere 3 4 saat gidiyor.

Hocam MacBook sizin için daha iyi bir seçenek gibi duruyor Gaming laptopların şarjları dendiği üzere 3 4 saat gidiyor.

İleride tozlandığında vs. nasıl temizleteceğim peki? Dediğim gibi muhtemel 6 yıl kullanırım ben o laptopu. Bu arada render olarak aralarında uçurum bir fark olacak mı 5070 ile arasında yoksa çok derine inilmediği sürece gözle görülür geri kalacak mı performansta? Sonuçta onların da işlemcisi ve ekran kartı gücü azımsanmayacak derecede.

ASUS Vivobook S14 almayi dusunuyorum bende sizinle neredeyse ayni durumdayim bir arkadasim benden once aldi onun eline ulastiginda test edip almayi dusunuyorum o cihaza da bakabilirsiniz isterseniz

Eğer Windows'a kayacaksam ekran kartlı modeller tercih etmeyi düşünüyorum render olarak daha çok işime yarar gibi. Teşekkürler yine de aklımda bulunsun.

İleride tozlandığında vs. nasıl temizleteceğim peki? Dediğim gibi muhtemel 6 yıl kullanırım ben o laptopu. Bu arada render olarak aralarında uçurum bir fark olacak mı yoksa çok derine inilmediği sürece gözle görülür geri kalacak mı performansta?

Temizlik konusunda bir bilgim yok lakin render konusunda sizin istedikleriniz bir hayli yerine getirir Pro modeli alıyorsunuz sanırsam render konusunda bir sıkıntı çekeceğinizi hiç sanmıyorum bence hiç endişe etmeyin aldığınız cihazı güle güle kullanın.

Eğer Windows'a kayacaksam ekran kartlı modeller tercih etmeyi düşünüyorum render olarak daha çok işime yarar gibi. Teşekkürler yine de aklımda bulunsun.
ekran kartli herhangi bir modelde pil suresi bulamazsiniz ki gucu arttikca(yuksek ekran karti serilerinde) pil omru daha da azalir guc tuketimi yuksek oldugundan macbooklarda uzun pil suresi alabilirsiniz ve macbooklardaki render olayinin m4 max falan almayacaksaniz cok da asiri iyi olacagini zannetmiyorum isin icine efektler girince zorlaniyor cunku cihaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı