Vallahi kanka bunu önerecektim ama şu an satışı yokmuş, daha 3 gün önce vardı da bitmiş demek. Yukarıdakilerde bence senin attıklarından iyi, onları öneriyorum ya da bunu bekle 1 hafta 10 gün belki tekrar satılır.
Vallahi kanka bunu önerecektim ama şu an satışı yokmuş, daha 3 gün önce vardı da bitmiş demek. Yukarıdakilerde bence senin attıklarından iyi, onları öneriyorum ya da bunu bekle 1 hafta 10 gün belki tekrar satılır.
hocam bunların depolama gerçekten bana yeterli değil 1tb hdd 500gb ssd olması lazım en az ona göre önerebileceğiniz laptoplar var mı? attığım laptopların sistemine yakın başka sistemler var mıdır?
Hocam bunların depolama gerçekten bana yeterli değil 1TB HDD 500GB SSD olması lazım en az ona göre önerebileceğiniz laptoplar var mı? Attığım laptopların sistemine yakın başka sistemler var mıdır?
Pek becerebileceğimi sanmıyorum ve özel servislere de emanet etmekten korkuyorum. Dell servisi tarzı yerler bunu yapar mı?
Tulpar T5 V22.1.1 15,6" gaming laptop, en rekabetçi oyunlarda bile sınır tanımayanlar canavarlar için 11.nesil Intel Core i7-11800H işlemcisiyle birlikte geliyor!
Tulpar T7 V20.4 17,3" Gaming Laptop, yeni 11. Nesil Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemcisiyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!
www.monsternotebook.com.tr
Bu iki cihaz bu fiyat bandında alınabilecek en iyilerden depolama az gelirse ileride ek depolama aldığın zaman Monster teknik servisden ücretsiz olarak taktırırsın