15.000TL monitör dahil PC toplama

3060 siparişleri iptal edilmiş hocam Türkiye'ye göndermiyorlarmış bildiğim kadarıyla alan arkadaşlar öyle yazıyordu.

Benim attığım sisteme de bakarsanız 3060 Ti ayarında bir kart normal 3060'dan güçlü yani ayrıyeten ilk sistemde anakartda soğutma bloğu vs de bulummuyor benim attığım sistemden RAM MHz'si 200 düşük SSD'nin okuma yazma hızıda daha düşük 1.nci sistemin.

Sizin önerdiğinizde güzel ama RTX ve DLSS yüzünden RTX kartları düşünüyordum ama düşüneceğim sizinkini de.

O zaman biraz internetten araştırma yapmam lazım. Karar verince sanada söylerim istersen?

Tabii hocam kararını merak ediyorum benim amacım seni daha uzun süre götürecek bir kart söylemek kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın ben 3060'a kötü demiyorum ama 6700XT daha iyi bir kart ve o sistemden daha uygun yanında önerdiğim monitörde çok iyi hem kaliteli bir kasa hem de monitör alabiliyorsun :D

Tabii hocam kararını merak ediyorum benim amacım seni daha uzun süre götürecek bir kart söylemek kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın ben 3060'a kötü demiyorum ama 6700XT daha iyi bir kart ve o sistemden daha uygun yanında önerdiğim monitörde çok iyi hem kaliteli bir kasa hem de monitör alabiliyorsun :D

RX 6700 xtli sistem daha mantıklı geldi sizde olmasaydınız RTX 3060'lı olanı alacaktım teşekkür ederim.

RX 6700 XT ile Ryzen 5 5600X mi yoksa Ryzen 7 3700X mi alsam? 1080p monitör alacağım.
Bazı yerlerde Ryzen 5 5600X daha iyi olur demişler ama Ryzen 7 3700X, 500TL daha pahalı hangisini seçmeliyim?

Son düzenleme:
3060 siparişleri iptal edilmiş hocam Türkiye'ye göndermiyorlarmış bildiğim kadarıyla alan arkadaşlar öyle yazıyordu.
İstisna durumdur, millet cayır cayır alıp satıyordu Amazon Japonya'dan, fakat 3060 fiyatları TR'de de düşmeye başlayınca ve LHR olayı çıkınca alan kişi azaldı sadece. Galakuro (Galax) 3060 6.000'den giriyor zaman zaman stoklara.

RX 6700 xtli sistem daha mantıklı geldi sizde olmasaydınız RTX 3060'lı olanı alacaktım teşekkür ederim.

RX 6700 XT ile Ryzen 5 5600X mi yoksa Ryzen 7 3700X mi alsam? 1080p monitör alacağım.
Bazı yerlerde Ryzen 5 5600X daha iyi olur demişler ama Ryzen 7 3700X, 500TL daha pahalı hangisini seçmeliyim?

Ryzen 5 5600X seçmeniz daha mantıklı hocam daha yeni bir işlemci pek bir fark yok boşa 500TL'ye değmez anakartı en üst model olan seçeneği yapın ki soğutma bloğu olsum işlemci vs daha rahat çalışsın ve SSD ortada olanı seçin okuma yazma hızı gayet iyi standart olanın okuma yazma hızı pek iyi değil. Bu arada ben teşekkür ederim eğer yardımcı olabildiysem memnun kalırsan dualarını beklerim 😂😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı