15.000TL PC toplama

Bütçe
15000

drnggr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde arkadaşım benden 15 bin TL bütçeli, monitör dahil, işlemci ve RAM ağırlıklı bir PC toplamamı istedi. Programlama ve yazılım gibi işlerle uğraşıyor. Ben de bunu topladım: G4NULP5P kodlu Özel Toplama Bilgisayar ama tam olarak içime sinmedi. Bu sistem acaba nasıldır? F/P açısından değişiklik yapmamı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizce de kodlama yapacak birine 27" monitör lazım değil midir? Ben öyle düşünüyorum, bence depolama boyutu da az kalmış. Diğer arkadaşlar daha iyi iş çıkarabilir diye düşünüyorum.

Ekran kartını RTX serisi ile değiştirebilirsiniz, onun dışında güzel olmuş.

Hocam sizce de kodlama yapacak birine 27" monitör lazım değil midir? Ben öyle düşünüyorum, bence depolama boyutu da az kalmış. Diğer arkadaşlar daha iyi iş çıkarabilir diye düşünüyorum.

Ben de 27" tercih ederdim. Ayrıca kod yazmak için bence pivot özelliği olan bir monitör tercih edilmeli.

High Power Element 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı (HP1-M650BR-H12S): Amazon.com.tr veya High Power HP1 J600GD F12S 600W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı: Amazon.com.tr

13000 lira oldu, monitör ve kasa olarak ne seçmeliyim bulamadım açıkçası. @RPM bir el at RTX 2060 yerine 1660 Super alıp kasa ve güç kaynağı için bütçeyi arttırabilirsiniz.

1660S fena olmamış, çok güçlü bir ekran kartı kullanan bir arkadaşım çok memnun ama RTX daha iyi olabilir.
Hocam yazılım yapacak kişinin RTX kullanmasına gerek yok. O parayı işlemciye ve belleklere vermesi daha mantıklı olur.

Hocam yazılım yapacak kişinin RTX kullanmasına gerek yok. O parayı işlemciye ve belleklere vermesi daha mantıklı olur.
Zaten 2060 ile 1660S yakın değerlerde, belki RTX destekli bir oyun oynamak ister diye demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…