15.000TL PC toplama

Bütçe
15000

drnggr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde arkadaşım benden 15 bin TL bütçeli, monitör dahil, işlemci ve RAM ağırlıklı bir PC toplamamı istedi. Programlama ve yazılım gibi işlerle uğraşıyor. Ben de bunu topladım: G4NULP5P kodlu Özel Toplama Bilgisayar ama tam olarak içime sinmedi. Bu sistem acaba nasıldır? F/P açısından değişiklik yapmamı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde arkadaşım benden 15 bin TL bütçeli, monitör dahil, işlemci ve RAM ağırlıklı bir PC toplamamı istedi. Programlama ve yazılım gibi işlerle uğraşıyor. Ben de bunu topladım: G4NULP5P kodlu Özel Toplama Bilgisayar ama tam olarak içime sinmedi. Bu sistem acaba nasıldır? F/P açısından değişiklik yapmamı önerir misiniz?
Hocam sizce de kodlama yapacak birine 27" monitör lazım değil midir? Ben öyle düşünüyorum, bence depolama boyutu da az kalmış. Diğer arkadaşlar daha iyi iş çıkarabilir diye düşünüyorum.

High Power Element 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı (HP1-M650BR-H12S): Amazon.com.tr veya High Power HP1 J600GD F12S 600W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı: Amazon.com.tr

13000 lira oldu, monitör ve kasa olarak ne seçmeliyim bulamadım açıkçası. @RPM bir el at :) RTX 2060 yerine 1660 Super alıp kasa ve güç kaynağı için bütçeyi arttırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı