15.000TL sistem toplama

Bütçe
15000
Yer
One With the Force
Daha fazla  
Meslek
Metalurji ve Malzeme Mühendisi
Merhaba,

Aşağıda belirttiğim sistemi maksimum 15k olacak şekilde revize etmeme yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartı= ASUS Dual GeForce RTX 3050 = 7900 TL.
İşlemci= AMD Ryzen 5 4500 = 2600 TL.
Anakart= MSI B550M Pro AMD B550 = 1600 TL.
RAM= Corsair Vengeance 8 GB X2 = 1560 TL.
Kasa ve PSU= Corsair Carbide SPEC-05 650W = 1520 TL.
SSD= Samsung SATA 870 EVO = 940 TL.
HDD= Seagate ST1000DM010 1 TB = 715 TL.

Toplam= 16.835 TL.

Oyun için kullanılacaksa sınırlı bütçede Nvidia önermiyorum ben. Çünkü oyun performansında o bütçede daha iyi performans veren AMD ekran kartı alabilirsin veya daha düşük bütçeye aynı performansı veren kart alabilirsin. Tasarruf ettiğin parayla çok daha iyi bir işlemci alabilirsin. Ben şu şekilde öneriyorum:
https://www.hepsiburada.com/xpg-hun...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.26.1 (2x8GB)

Oyun için kullanılacaksa sınırlı bütçede Nvidia önermiyorum ben. Çünkü oyun performansında o bütçede daha iyi performans veren AMD ekran kartı alabilirsin veya daha düşük bütçeye aynı performansı veren kart alabilirsin. Tasarruf ettiğin parayla çok daha iyi bir işlemci alabilirsin. Ben şu şekilde öneriyorum:
https://www.hepsiburada.com/xpg-hun...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.26.1 (2x8GB)
Sistemi arkadaşıma topluyorum kasa, güç kaynağı ve SSD'den bilerek kısmadım, kötü marka aldırmak istemiyorum.

Sistemi arkadaşıma topluyorum kasa, güç kaynağı ve SSD'den bilerek kısmadım, kötü marka aldırmak istemiyorum.
Sistem orta seviye bir sistem. Bu bütçede Kioxia alınabilir. Kasa kalitesiz değildir. Ön paneli mesh gözüküyor. High Power'ın o modeli de gayet iyidir. Ancak şahsen HV Pro tercih ederdim.

Attığım PSU gayet kaliteli bir model o konuda rahat olabilirsin. 500W az geliyorsa 600W Modeli de alınabilir. Kasayı beğenmediysen de Dark Maxima V12 düşünebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı