15.000TL tablet önerisi

Hocam sen çok eskilerde kalmışsın.

Eskilerde kalmadım siz eskilerde kalmışsınız bir S9 kullanıcısıyım cihazım beni en fazla 1 yıl rahat götürdü ardından kasmalar donmalar uygulamadan atmalar almaya başladım elinizde son model Samsung tabletlerinizle s9u önermeyin eğer o ciazı hiç kullanmadıysanız hiç konuya dahi girmeyin

Eskilerde kalmadım siz eskilerde kalmışsınız bir S9 kullanıcısıyım cihazım beni en fazla 1 yıl rahat götürdü ardından kasmalar donmalar uygulamadan atmalar almaya başladım elinizde son model Samsung tabletlerinizle s9u önermeyin eğer o ciazı hiç kullanmadıysanız hiç konuya dahi girmeyin
@Smmmhunter hocamızda S9 ailesinden bir tablete sahip ve size yakın bir süreç boyunca günde 8 saatten fazla kullanıyor ancak ne bir yavaşlama ibaresi ne de bir kasma donmaya rastlamadığını biliyorum.
Tabletinize düzgün bakmayı öğrenmelisiniz sanırım.

Ayrıca 'elinizde son model Samsung tabletlerinizle S9'u önermeyin' demişsiniz ama TabS9 zaten çiçeği burnunda bir model. Daha 3-4 hafta önce TabS10 çıktı.

@Smmmhunter hocamızda S9 ailesinden bir tablete sahip ve size yakın bir süreç boyunca günde 8 saatten fazla kullanıyor ancak ne bir yavaşlama ibaresi ne de bir kasma donmaya rastlamadığını biliyorum.

Tablete düzgün bakmakmı cihazını sadece not almak veya video izlemek için mi kullanıyor eğer not tutucaksanız ders çalışacaksanız cihaz tabii idare eder bir PUBG Brawl Stars ve birçok oyun kullanıcısıyım ve tabletim 128 GB olmasına rağmen yetmiyor neden acaba kullanış şeklide önemli

Ayrıca 'elinizde son model Samsung tabletlerinizle S9'u önermeyin' demişsiniz ama TabS9 zaten çiçeği burnunda bir model. Daha 3-4 hafta önce TabS10 çıktı.
elinizdeki son samsung model tablet diyorum

Tablete düzgün bakmakmı cihazını sadece not almak veya video izlemek için mi kullanıyor eğer not tutucaksanız ders çalışacaksanız cihaz tabii idare eder bir PUBG Brawl Stars ve birçok oyun kullanıcısıyım ve tabletim 128 GB olmasına rağmen yetmiyor neden acaba kullanış şeklide önemli
SD8gen2 saydığınız oyunların hepsini cebinden çıkarır ayrıca 128 GB yetmez diye adamlar dahili hafıza kartı girişi bile yapmışlar, tak 1TB'lık hafıza kartı işine bak. Sırf tableti gömeceğim diye şekilden şekile girmenize gerek yok.
Ek olarak ben SD8Gen2'li bir modelin 1 yılda PUBG, Brawl stars gibi oyun bile sayılmayacak mobil veritabanlı uygulamalardan kasacağına asla inanmıyorum.

Ayrıca konu sahibide tableti ders çalışmak için alacağını söylemiş, sen oyundan bahsediyorsun?

Bnde size kullanış farkı diyorum ya zaten her s9 aynı değilki 1 yıl kullanma dediğiniz şeyler değiebilir 1 yıl önceki bs ile pubg aynı değilki
SD8gen2 saydığınız oyunların hepsini cebinden çıkarır ayrıca 128 GB yetmez diye adamlar dahili hafıza kartı girişi bile yapmışlar, tak 1TB'lık hafıza kartı işine bak. Sırf tableti gömeceğim diye şekilden şekile girmenize gerek yok.
Ek olarak ben SD8Gen2'li bir modelin 1 yılda PUBG, Brawl stars gibi oyun bile sayılmayacak mobil veritabanlı uygulamalardan kasacağına asla inanmıyorum.

Ayrıca konu sahibide tableti ders çalışmak için alacağını söylemiş, sen oyundan bahsediyorsun?
ders çalışıcaksa s9 yeterde artar tab a7 kullanan kuzenim var oda ders çalışmak için aldı tab s9 ile ders çalışmakla tab a7 ile ders çalışmaktaa ne fark var

elinizdeki son samsung model tablet diyorum
Usta Türkçe konuş lütfen. Her cümlen birbiriyle çelişiyor.

S9 FE Plus öneri olarak gayet mantıklı bir cihaz, iPad önerisine de gelecek olursam klas durma işi biraz ? geldi bana ama şahsen bir iPad kullanıcısı olarak cevaplayacağım bunu; evet güzel oyuncaklar ancak bu bütçeye sıfır olarak uyan tek cihaz (kalemle birlikte) iPad 9 ve Apple Pencil 1 ve kıyaslamak istediğinizde fil tarihi tasarımını ve Pencil 1'in rezil şarj olma şeklini bir yana bırakırsak bile cihazın ekranı lamine değil ders çalışırken vs yapacağı tak tak tak sesten kafayı yersiniz, resim çizmeyeceğiniz için çokta fark hisseder misiniz hayır memnun kalırsınız ama aynı fiyata lamine ekranlı ve kablosuz şarjlı kalemi olan cihazlar varken değecek bir cihaz değil eğer Apple ekosistemi için almıyorsanız (ha memnun bırakır kesinlikle güçlü bir cihaz ve uzun yıllar kullanılır ama değer mi bence değmez). İkinci ele bakarsak Galaxy S8 Ultra veya iPad Air 4+kalem alınabilir kesinlikle herhangi bir sıfır cihazdan daha iyi olur mükemmel gelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı