15.000TL tablet önerisi

• Konuyu başlatan UMuDo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 244

UMuDo

Hectopat
Merhaba, 10-15.000 TL civarında tablet bakıyorum. Genel olarak günlük kullanım için arıyorum. Ekstra olarak ekran Hz'i ve performans olarak yüksek bir tablet istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne icin kullanacaksiniz? Bu butcede genelde hepsi yuksek bir ürün bulamazsiniz performansi iyi olsa ekrandan kisarlar ekran iyi olsa performans kisik olur ya da isletim sistemi yazilim destegi olarak geride kalıyor.

Merhaba, 10-15.000 TL civarında tablet bakıyorum. Genel olarak günlük kullanım için arıyorum. Ekstra olarak ekran Hz'i ve performans olarak yüksek bir tablet istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Snapdragon 8s Gen 3 denginde Snapdragon 7+ Gen 3 işlemci var ve 4K 144 Hz ekran kullanıyor.

Snapdragon 8S gen 3 denginde Snapdragon 7+ gen 3 işlemci var ve 4K 144 Hz ekran kullanıyor.

8S gen 3 denginde olmasi neden onemli ki zaten 8 gen 3'un ciddi kisilmis bir hali.

Bu fiyat bandında işlemci gücü olarak bu tablete yanaşabilen yok. Exynos 1380 Snapdragon 7 + Gen 3'den 2.7 kat daha zayıf. Ekrandan falanda kısmamışlar 4K 144 Hz ekran koymuşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı