15.000TL'ye ikinci el S23 alınır mı?

AlicanCopur

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese.

2022 ocağından beri kullandığım POCO X3 Pro'ya artık veda etme zamanı geldi :)

Xiaomi yazılımını sevmediğim için normalde aklımda Samsung S25, S24+ ya da Honor Magic7 Pro almak vardı.

Ancak telefon arayışımda olduğumu bilen bir arkadaşım, 1 yıl kullandığı S23'ü teklif etti. 256 GB modeli, 15 bin de fiyat biçti. Telefonda hiçbir sıkıntı yok, zaten arkadaşım da çok yakın. Herhangi bir problem yok.

Ancak burada aklıma takılan soru şu, ben normalde sıfır telefon için 45-50 bin civarınsa bütçe ayırmıştım. 15 bine bu telefonu alsam 3 yıl civarı beni götürür mü? Götürecekse elimdeki parayı altına ya da dövize yatırıp bir 3-4 yıl idare etmeye çalışacağım çünkü günün sonunda öğrenciyim :)

Kısacası sizce 256 GB S23 için 15 bin TL nasıl teklif? Kozmetik durumu iyi. Türkiye cihazı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasayı çok bilmiyorum ama fiyat çok iyi geldi bana. Batarya hariç sizi mutlu edecektir. 2-3 yıl rahat götürür. Hatta daha fazla da götürür.

Merhaba herkese.

2022 ocağından beri kullandığım POCO X3 Pro'ya artık veda etme zamanı geldi :)

Xiaomi yazılımını sevmediğim için normalde aklımda Samsung S25, S24+ ya da Honor Magic7 Pro almak vardı.

Ancak telefon arayışımda olduğumu bilen bir arkadaşım, 1 yıl kullandığı S23'ü teklif etti. 256 GB modeli, 15 bin de fiyat biçti. Telefonda hiçbir sıkıntı yok, zaten arkadaşım da çok yakın. Herhangi bir problem yok.

Ancak burada aklıma takılan soru şu, ben normalde sıfır telefon için 45-50 bin civarınsa bütçe ayırmıştım. 15 bine bu telefonu alsam 3 yıl civarı beni götürür mü? Götürecekse elimdeki parayı altına ya da dövize yatırıp bir 3-4 yıl idare etmeye çalışacağım çünkü günün sonunda öğrenciyim :)

Kısacası sizce 256 GB S23 için 15 bin TL nasıl teklif? Kozmetik durumu iyi. Türkiye cihazı.

15 bin iyi para internette 19 binlerde 2.eli alınabilirama iyice bir kontrol et bu arada güncellemesi ile beraber 3 yıl götürebilir ama 4yıl belirsiz paranda cebinde kalmış olur AMA SIKINTISI YOKSA

Temizse dediğin gibi alabilirsin, fiyat olarak da gayet iyi 256 gb model olarak. Yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi batarya harici güzel telefon, güncellemesi de var 2,3 yıl güzel götürür. Sonrasında daha iyileri nasip olur İnşallah sana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı