15.000TL'ye Kadar 2K IPS 27" Monitör Tavsiyesi

inviolate

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık bütçe 15bin (gerekirse arttırabilirim).
27inc 2K IPS panel kaliteli bir monitör almak istiyorum.
Çok fazla rekabetçi oyun oynamam. Genelde MMO tarzı oyunlar ve bazen iş için AutoCAD vs.
Dolayısı ile 300-500Hz gibi ihtiyaçlarım yok. 144Hz altında olmaması yeterli olur.

3 model arasında kaldım. Alienware en yakın olduğum model.

1- Dell Alienware AW2724DM (13bin bandında) HDR600 ve nit değeri yüksek olması hoşuma gitti. Ayrıca Dell servisi iyi deniliyor sorun çıktığında.

2- ASUS ROG STRIX XG27ACS (10bin bandında) ROG serisi iyidir diye düşünüyorum genel olarak. Rakam da iyi gibi.

3- MSI G274QPX 27" 1ms (GtG) 240Hz G-Sync Rapid IPS (13 bandında bu da kağıt üzerinde güzel duruyor.)

Sizin farklı bir öneriniz olur mu veya bu modellerden hangisi üzmez?
Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar merhaba,

Çok fazla rekabetçi oyun oynamam. Genelde MMO tarzı oyunlar ve bazen iş için AutoCAD vs.
Dolayısı ile 300-500Hz gibi ihtiyaçlarım yok. 144Hz altında olmaması yeterli olur.

1- Dell Alienware AW2724DM (13bin bandında) HDR600 ve nit değeri yüksek olması hoşuma gitti. Ayrıca Dell servisi iyi deniliyor sorun çıktığında.

2- ASUS ROG STRIX XG27ACS (10bin bandında) ROG serisi iyidir diye düşünüyorum genel olarak. Rakam da iyi gibi.

3- MSI G274QPX 27" 1ms (GtG) 240Hz G-Sync Rapid IPS (13 bandında bu da kağıt üzerinde güzel duruyor.)

Teşekkürler şimdiden.
ASUS alınmaz. Daha ucuza daha iyileri var.
MSI da 240Hz olması iyi. Ama dell daha kaliteli alianware sonuçta. Bence MSI alınır ama sorun çıkmasın istiyosan Dell al geç ayrıca bir önerim var.

TUF serisi nedense ısınamadığın bir seri oldu ASUS tarafında. Ya ROG alıyorum ya da hiç almıyorum genelde. Alienware kafamı çok karıştırıyor genel kalitesinin çok iyi olduğunu biliyorum ama genel tavsiye MSI yönünde. Sanırım MSI'ı değerlendireceğim. Çok teşekkürler herkese.

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler şimdiden.
Asusun Rog Strix XG27ACS modeline bakabilirsin 2k 180 Hz pivot özeliği ve telefon standı var

Dell Alienware AW2724DM modelini aldım.
Sorusu olan olursa cevaplarım.
Şimdilik çok memnun kaldım ölü pixel çıkmadı. Işık sızması sıfır. Ghosting hiç yok. Işık sızması olmadığı için siyahlar gayet güzel gözüküyor.
HP Omen IPS 2K 165Hz monitörden geçiş yaptım biraz ışık sızması vardı Hp'de fark olmaz diyordum ama bayağı fark var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı