dell düşünmüyorum
şu an hali hazırda msi kullanıyorum o yüzden panel kalitesi olarak düşmeyi düşünmüyorumKendimde bir monitör almayı düşünüyordum. Büyük olsun ama pixeller çok belli olmasın diye ppi ı yüksek bir möntör olan IPS 27 inç 2K 0.5 ms 165 Hz özelliklerinde https://www.hepsiburada.com/gameon-...li-ips-siyah-oyuncu-monitoru-pm-HBC00007WM13J bu monitörü almayı düşünüyorum.Tam bir fiyat performans monitörü.
MAG274QRX çok daha iyi bir twrcih gibi doğru mudur![]()
MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dell düşünmüyorum.
G274QPX'e göre daha üstün olduğu bir özellik var mı attığınız MSI'ın.
Şu an halihazırda MSI kullanıyorum o yüzden panel kalitesi olarak düşmeyi düşünmüyorum.
Teknoloji - Bilişim - Online I Tebilon, Oyun Oynuyorsan yerin burası ! daha iyi bir twrcih gibi doğru mudur?
eğer o fiyatı edecekse o fiyata da çıkabilirim. o fiyata önereceğiniz başka monitör varsa ona da bakabilirim hocamO monitör 20kdan başlıyor gözüküyor hocam.
Eğer o fiyatı edecekse o fiyata da çıkabilirim. O fiyata önereceğiniz başka monitör varsa ona da bakabilirim hocam.
evet bu baya iyi umarım düşer hocam.1 Mart'ta fiyatı bayağı düşmüş belki tekrar düşer.
@Einstein sizin öneriniz var mıdır hocam.
Evet bu bayağı iyi umarım düşer hocam.
Bir de.
Bu var ne dersiniz?![]()
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.