Arkadaşlar bir tanıdığım için 15.000 TL'ye monitör dahil sistem gerekiyor. Intel ekran kartı sistemler uygun ama istemiyor. Önereceğiniz var mıdır? Üstüne çıkamıyormuş.
GAMING-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GAMING-6600 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
GAMING-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GAMING-6600 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
Daha iyileri vardır belki önerileri bekle.
Gaming.gen.tr'den parça alabilirsiniz isterseniz çok uyguna geliyorsa ama hazır sistem almadan önce şöyle bir uyarıda bulunalım.
Eğer olası bir sorun yaşarsanız aldıktan sonra sonraki işlemlerde böyle bir muameleye denk gelmek sorun olmazsa tercih edebilirsiniz. Tabii yaşamama ihtimaliniz de var. Ben sadece haberiniz olsun diye söyledim.Çözüldü: Gaming.Gen.TR İade Sürecim
Şimdi bana diyeceksiniz ki "yaww yeğenim koskoca beta bilişim ve gaming.gen.tr kardeşim olur mu öyle şey!" ben de hala bu çizgideyim ama bugün banka şubesindeki kadının bana bakışından sonra gerçekten bu fikir "yok artık ya" seviyesinde de olsa aklıma ara sıra geliyor. Arkanıza yaslanın çünkü...www.technopat.net
Eğer isterseniz başka yerlerden de öneri yapılabilir.
Hocam başlık düzenlenebilir. Dolandırılma geçmiyor tam olarak konu içeriğinde. İade sürecinde yaşananlar ve aradan geçen 1.5 ay'dan bahsediyor konu. Bilgilendirme amaçlı ben deme gerekliliği hissediyorum.Gaming gen sitesi güvenilir bir site dolandırılma oranınız yoktur diye düşünüyorum sistem geç gelir ama çalışanları az olduğu için sistemlerin daha uygun olduğunu düşünüyorum mağazaları az çalışanları az.
Hocam başlık düzenlenebilir. Dolandırılma geçmiyor tam olarak konu içeriğinde. İade sürecinde yaşananlar ve aradan geçen 1.5 Ay'dan bahsediyor konu. Bilgilendirme amaçlı ben deme gerekliliği hissediyorum.
Katılıyorum hocam. İş ahlakı çok önemli bir konu. Varsın gelsin bana yoğunuz tahmini 1-2 hafta sonra desin ben bekleyeyim. Ama 2-3 gün deyip sürekli yalan yalan insan yerine koymayıp işin ertelenmesi insanın moralini bozuyor.