15.000TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Arkadaşlar bir tanıdığım için 15.000 TL'ye monitör dahil sistem gerekiyor. Intel ekran kartı sistemler uygun ama istemiyor. Önereceğiniz var mıdır? Üstüne çıkamıyormuş.

Daha iyileri vardır belki önerileri bekle.

Daha iyileri vardır belki önerileri bekle.

Oyun içinse monitör güzel.
Sistem bunlardan biri olsun.

Gaming.gen.tr'den parça alabilirsiniz isterseniz çok uyguna geliyorsa ama hazır sistem almadan önce şöyle bir uyarıda bulunalım.
Eğer olası bir sorun yaşarsanız aldıktan sonra sonraki işlemlerde böyle bir muameleye denk gelmek sorun olmazsa tercih edebilirsiniz. Tabi yaşamama ihtimaliniz de var. Ben sadece haberiniz olsun diye söyledim.
Eğer isterseniz başka yerlerden de öneri yapılabilir.

Gaming.gen.tr'den parça alabilirsiniz isterseniz çok uyguna geliyorsa ama hazır sistem almadan önce şöyle bir uyarıda bulunalım.
Eğer olası bir sorun yaşarsanız aldıktan sonra sonraki işlemlerde böyle bir muameleye denk gelmek sorun olmazsa tercih edebilirsiniz. Tabii yaşamama ihtimaliniz de var. Ben sadece haberiniz olsun diye söyledim.
Eğer isterseniz başka yerlerden de öneri yapılabilir.

Gaming gen sitesi güvenilir bir site dolandırılma oranınız yoktur diye düşünüyorum sistem geç gelir ama çalışanları az olduğu için sistemlerin daha uygun olduğunu düşünüyorum mağazaları az çalışanları az.

Gaming gen sitesi güvenilir bir site dolandırılma oranınız yoktur diye düşünüyorum sistem geç gelir ama çalışanları az olduğu için sistemlerin daha uygun olduğunu düşünüyorum mağazaları az çalışanları az.
Hocam başlık düzenlenebilir. Dolandırılma geçmiyor tam olarak konu içeriğinde. İade sürecinde yaşananlar ve aradan geçen 1.5 ay'dan bahsediyor konu. Bilgilendirme amaçlı ben deme gerekliliği hissediyorum.

Hocam başlık düzenlenebilir. Dolandırılma geçmiyor tam olarak konu içeriğinde. İade sürecinde yaşananlar ve aradan geçen 1.5 Ay'dan bahsediyor konu. Bilgilendirme amaçlı ben deme gerekliliği hissediyorum.

Evet olabilir maalesef çalışanları az olduğu için uygun bir sitede olduğu için çok sistem isteyen oluyor bu aralar yetiştiremiyorlar bir de çok mağdur ediyorlar yalan söyleme durumları oluyor şu gün gelecek deniliyor o günde gelmiyor yalan söylemek yerine yetiştiremiyoruz diyerek konuyu kapatsalar tam tarih vermeseler daha iyi olur gibi.

Katılıyorum hocam. İş ahlakı çok önemli bir konu. Varsın gelsin bana yoğunuz tahmini 1-2 hafta sonra desin ben bekleyeyim ya da ona göre alayım. Ama 2-3 gün diyip sürekli yalan yalan insan yerine koymayıp işin ertelenmesi insanın moralini bozuyor.

Katılıyorum hocam. İş ahlakı çok önemli bir konu. Varsın gelsin bana yoğunuz tahmini 1-2 hafta sonra desin ben bekleyeyim. Ama 2-3 gün deyip sürekli yalan yalan insan yerine koymayıp işin ertelenmesi insanın moralini bozuyor.

Aynen öyle sen zaten bana çalışanlarımız az kardeşim abim neyse işte bu hafta yetişemeyebilir çok fazla istek var denilse 1 2 hafta daha sürebilir denirse en azından ben beklerim yalan söylemenden dolayı site güvenilirliği kaybedeceksin bir süre sonra kimse almak istemeyecek şikayetlerden belki de en azından bana de haftaya yetiştirmeye çalışırız falan de tam tarih verme yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı