5 Temmuz 2021 Mesaj: 52 T.C. İletişim Başkanlığı resmi Twitter hesabından 15 Temmuz gecesinde yaşananların anlatılacağı “15/07 Şafak Vakti” isimli filmi duyurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
T.C. İletişim Başkanlığı resmi Twitter hesabından 15 Temmuz gecesinde yaşananların anlatılacağı “15/07 Şafak Vakti” isimli filmi duyurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 228522 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.381 Makaleler 4 Çözümler 4 5 Temmuz 2021 #2 Onur Altuğ Sever dedi: T.C. İletişim Başkanlığı resmi Twitter hesabından 15 Temmuz gecesinde yaşananların anlatılacağı “15/07 Şafak Vakti” isimli filmi duyurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzel gözüküyor, beğendim.
Onur Altuğ Sever dedi: T.C. İletişim Başkanlığı resmi Twitter hesabından 15 Temmuz gecesinde yaşananların anlatılacağı “15/07 Şafak Vakti” isimli filmi duyurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzel gözüküyor, beğendim.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 5 Temmuz 2021 #3 Filmi eleştirmek istiyordum da şafak operasyonu ile alınmayım.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 5 Temmuz 2021 #4 Filmin bilinçlendirici olacağını düşünüyorum ama kötü yanlarını söylemek gere... Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Filmin bilinçlendirici olacağını düşünüyorum ama kötü yanlarını söylemek gere... Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.943 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 5 Temmuz 2021 #5 Bir şey derdim ancak evime şafak operasyonu düzenlenmesini istemem. Bir dakika aras kargo geldi.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 5 Temmuz 2021 #6 Aynen arkadaşlar, Aras Kargo, Silivri falan. Komik.
tetrahidrokannabinol Hectopat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 365 Çözümler 3 Yer Mersin 5 Temmuz 2021 #7 Tutmuyor bu filmler yapmayın artık daha fazla yeter.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #8 kade dedi: Aynen arkadaşlar, Aras Kargo, Silivri falan. Komik. Genişletmek için tıkla... Modası geçti artık, cidden gülünmüyor. Ciddi yorumlar okumak için geldim ama soğudum.
kade dedi: Aynen arkadaşlar, Aras Kargo, Silivri falan. Komik. Genişletmek için tıkla... Modası geçti artık, cidden gülünmüyor. Ciddi yorumlar okumak için geldim ama soğudum.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 5 Temmuz 2021 #9 381258 dedi: Modası geçti artık, cidden gülünmüyor. Ciddi yorumlar okumak için geldim ama soğudum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman komik olmadı bana kalırsa.
381258 dedi: Modası geçti artık, cidden gülünmüyor. Ciddi yorumlar okumak için geldim ama soğudum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman komik olmadı bana kalırsa.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #10 kade dedi: Hiçbir zaman komik olmadı bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Forumun yaş ortalaması 14.
kade dedi: Hiçbir zaman komik olmadı bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Forumun yaş ortalaması 14.