15-16 bin TL arası sistem önerisi

Morpy999

Femtopat
Daha fazla  
R5 5600 / RX 6700XT sistemi alacaktım ki stok diye bir şey kalmamış. Bu sistem mantıs'Ti birçoğunuz zaten biliyor ve önermişti. Tekrardan alternatif bir sistem arayışına girdim. Araştırmaya çalıştıkça sistemler elimden kayıp gidiyor. Hızlı hareket etmem gerekiyor ve sizin de fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Neden alternatif arıyorsunuz evet 1-2 gün önce daha mantıklı bir sistem vardı ama stokları bitmiş şu anda bütçeniz için en iyi sistem mantıs sistem.
Ve Gaming gende genel olarak bir anakart problemi var stok bir bitiyor 2-3 hafta boyunca A320 ile satıyorlar sistemleri.
Tüh mantıs sistemde bitmiş yeni gördüm :(
Biraz daha pahalı oluyor ama bu sistem R5 5600 yapılarak alınabilir.

Neden alternatif arıyorsunuz evet 1-2 gün önce daha mantıklı bir sistem vardı ama stokları bitmiş şu anda bütçeniz için en iyi sistem mantıs sistem.
Ve Gaming gende genel olarak bir anakart problemi var stok bir bitiyor 2-3 hafta boyunca A320 ile satıyorlar sistemleri.
Tüh mantıs sistemde bitmiş yeni gördüm :(
Biraz daha pahalı oluyor ama bu sistem R5 5600 yapılarak alınabilir.
Maalesef bitti B550 anakart değişikliği uygulayıp alacaktım fiyat farkı 650 TL'ydi. Alacağım dakikalarda anakart özelleştirme kısmında B550 anakart yoktu bende bir hata mı var diye bekledim fakat bir süre sonra stoğun bittiğini gördüm. 😦

Technopat Haberler

Geri
Yukarı