15-16 bin TL Gaming PC toplama

Bütçe
15000-17000
Katılım
3 Aralık 2021
Mesajlar
1
Selam arkadaşlar.

Sadece kasa olacak şekilde 15000-16000 ₺ aralığında Gaming sistem önerilerine ihtiyacım var. Çok F/P bir sistem bulunursa belki 17000 ₺'ye de çıkabilirim. Bulunacağınız tavsiyelerde kronik sorunlu parçalar olmazsa sevinirim. Oynadığım oyun türleri FPS vs stratejidir.

Sizce şu an sistem alınır mı yoksa yılbaşı indirimlerini mi beklemeliyim?

Hangi sitelerden hangi zamanda alırsam en uygun fiyata en performanslı bilgisayarı almış olurum?

Çok bir acelem yok fakat şahsen yılbaşından sonra fiyatların artacağını ve 2022 yılına girmeden alırsam daha iyi olacağını düşünüyorum.

Yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar yıllardır bilgisayar almak için birikim yaptım ve almışken gerçekten iyi bir bilgisayar almak istiyorum.
 
Hocam beklemenizi çok tavsiye etmem. Fiyatlar hiç düşmüyor neredeyse. Bulduysanız güzel bir sistem alın bence. Ben daha dün bu sistemin siparişini geçtim 16029 TL'den. Şu an 16400. Gelsin yorum yazarım o zamana kadar almazsanız. Ama şimdi alacaksanız bu sistem hala iyidir. Ben de araştırdım bayağı. Çok nadir arada 6600 XT'ler bu fiyuat bandına düşüyor onda da ben kaçırmıştım ilkinde. Belki onu bekleyebilirsiniz size kalmış ama ben önermem.
 
Bence de 2022 yılında malum döviz kurları dolayısıyla sistemler ve fiyatlar artabilir.Benim önerim genelede yayıncılar, youtuberler özelleştirilebilir pc topluyor az stoklu ürünler olabiliyor şayet her parçayı kendiniz almanız durumunda daha pahalıya gelebilir.Dediğim gibi böyle uygun sistemleri takip edin fiyatına özelliklerine bakın gönlünüzce özelleştirip satın alabilirsiniz.
Ayrıca çok masaüstü olsun istemiyorsanız monster'ın tulpar modellerine bakabilirsiniz ,ben kullanıyorum ve şahsen çok memnunum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı