15-16 bin TL sistem önerisi

6K ya ne zaman aldığın laptop monitör dahil desek 12K para verirsin 1050 Ti'lı sistemi anca alırsın 1050 Ti yüksek ayarlarda GTA'da zorlanır.
Dostum saçmalamayı bırakır mısın? Adam 15-16K'ya sistem istemiş. Monitörü nereden çıkartıyorsun? 1050Ti bile 1080p Very High ayarlarda 70 FPS veriyor. High'dan bahsetmiyorum bile. Üstelik 1050Ti masaüstü sistemi 7K civarına dizersin. Kaldı ki sen 15-16K'lık sisteme o ayarlarda oynayamazsın diyorsun :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum saçmalamayı bırakır mısın? Adam 15-16K'ya sistem istemiş. Monitörü nereden çıkartıyorsun? 1050 Ti bile 1080p Very High ayarlarda 70 FPS veriyor. High'dan bahsetmiyorum bile. Üstelik 1050 Ti masaüstü sistemi 7K civarına dizersin. Kaldı ki sen 15-16K'lık sisteme o ayarlarda oynayamazsın diyorsun :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ucu çok açık bir konuya nasıl bu kadar net yorum yapabiliyorsun anlamıyorum. Adam monitör olup olmadığını belirtmemiş. GTA 5 story mode mu oynayacak yoksa online mı belirtmemiş. Attığın video 4 yıl önce, 7 bine ikinci el sistem alır. 4 yıl önceki 1050 Ti ile şu anki 1050 Ti aynı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucu çok açık bir konuya nasıl bu kadar net yorum yapabiliyorsun anlamıyorum. Adam monitör olup olmadığını belirtmemiş. GTA 5 story mode mu oynayacak yoksa online mı belirtmemiş. Attığın video 4 yıl önce, 7 bine ikinci el sistem alır. 4 yıl önceki 1050 Ti ile şu anki 1050 Ti aynı mı?
4 yıl önceki 1050Ti ile şimdiki 1050Ti arasındaki fark ne? Bu nasıl bir cümle tam olarak? Oyunun benchmark modunda kaç FPS aldığı ile ilgili FPS yorumu yapılır. Senin gibi yok Online yok Story diyerek boş önermelerde bulunulmaz. Sistem önerilerine tek tek aç bak eğer monitör dahilse monitörlü yazılır onun dışında her konuda sistem önerisi isteyen konu sahiplerine sadece sistem atılır. Monitör atılmaz. Henüz 55 mesajın var forumda yenisin. Bu kadar kendinden emin konuşma derim. Ucu açık falan değil her şey gayet net ve ortada. Daha fazla yazarak konuyu kirletme. Konu sistem önerisi üzerine açılmış bir konu. Üstelik yazım hataları bol bol yapıyorsun. Raporluyorum.

Dostum saçmalamayı bırakır mısın? Adam 15-16K'ya sistem istemiş. Monitörü nereden çıkartıyorsun? 1050 Ti bile 1080p very high ayarlarda 70 FPS veriyor. High'dan bahsetmiyorum bile. Üstelik 1050 Ti masaüstü sistemi 7K civarına dizersin. Kaldı ki sen 15-16K'lık sisteme o ayarlarda oynayamazsın diyorsun :D

4 yıl önceki 1050 Ti ile şimdiki 1050 Ti arasındaki fark ne? Bu nasıl bir cümle tam olarak? Oyunun benchmark modunda kaç FPS aldığı ile ilgili FPS yorumu yapılır. Senin gibi yok Online yok story diyerek boş önermelerde bulunulmaz. Sistem önerilerine tek tek aç bak eğer monitör dahilse monitörlü yazılır onun dışında her konuda sistem önerisi isteyen konu sahiplerine sadece sistem atılır. Monitör atılmaz. Henüz 55 mesajın var forumda yenisin. Bu kadar kendinden emin konuşma derim. Ucu açık falan değil her şey gayet net ve ortada. Daha fazla yazarak konuyu kirletme. Konu sistem önerisi üzerine açılmış bir konu. Üstelik yazım hataları bol bol yapıyorsun. Raporluyorum.

Agresif tavrınıza devam edin hocam ilk mesajınızdan beri böylesiniz devam etmenizi öneriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı