15-16 saat bilgisayar başında durmak normal midir?

Ahmet40218

Hectopat
17 yasindayim, asosyal biriyim, dis hayatla cok alakam yok. Kendim gibi bir arkadasim var, kendim internet isleri ile ugrasiyorum para kazaniyorum bir yandan da CS:GO, Rust, Dying Light vb. gibi oyunlari oynuyoruz. Ornegin su an 8 saattir durmadan Rust oynadik 5 kisi ve hicbiri sıkılmiyor, benim basim agridi biraz ama baska yapacak aktivitem yok. PC'den kalktigimda aklima arti 18 dusunceler geliyor, arzulama oluyor ya da yemek yiyerek zaman gecirmeye calisiyorum, yemek yiyince cok mutlu oluyorum. Eskiden sporla ilgileniyordum kendim, insanlarla konusmak istemedim ilk basta liseye gectigim zaman eve gidip PC'ye oturmak beni sakinlestiriyordu. Misal aşırı sinirli davraniyorum, sessiz biriyim ancak okul icinde biri bana tanimadan kufurlu konustugu icin yanagina yumruk atmistim sismisti, dovus sanatlari ile ugrasiyordum o zamanlar. Ama ailevi degerlerime, dinime cok kufur edildi onlara hiçbir şey diyemedim. Ornegin kendim korkuyordum bir şey demeye, yani kufur edersem hakli olur muyum dusuncesindeydim. Sizce bunlar normal mi? Karsi cinse karsi aclik cekiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hangi dovus sanatiyla ilgileniyordunuz?

17 yasindayim, asosyal biriyim, dis hayatla cok alakam yok. Kendim gibi bir arkadasim var, kendim internet isleri ile ugrasiyorum para kazaniyorum bir yandan da CS:GO, Rust, Dying Light vb. gibi oyunlari oynuyoruz. Ornegin su an 8 saattir durmadan Rust oynadik 5 kisi ve hicbiri sıkılmiyor, benim basim agridi biraz ama baska yapacak aktivitem yok. PC'den kalktigimda aklima arti 18 dusunceler geliyor, arzulama oluyor ya da yemek yiyerek zaman gecirmeye calisiyorum, yemek yiyince cok mutlu oluyorum. Eskiden sporla ilgileniyordum kendim, insanlarla konusmak istemedim ilk basta liseye gectigim zaman eve gidip PC'ye oturmak beni sakinlestiriyordu. Misal aşırı sinirli davraniyorum, sessiz biriyim ancak okul icinde biri bana tanimadan kufurlu konustugu icin yanagina yumruk atmistim sismisti, dovus sanatlari ile ugrasiyordum o zamanlar. Ama ailevi degerlerime, dinime cok kufur edildi onlara hiçbir şey diyemedim. Ornegin kendim korkuyordum bir şey demeye, yani kufur edersem hakli olur muyum dusuncesindeydim. Sizce bunlar normal mi? Karsi cinse karsi aclik cekiyorum.
Meslek icabı ilgilenip diğer ihtiyaçlarını karşılıyor olamadığın için değil.

Yakın zamanda değil, uzun zamanda normalleştirmeye çalışacaktır - normal olmayan her şey gibi, çünkü insanları aptal yerine koymak bir sanattır.

Biraz oku et, gez, doğaya çık, istersen başka bir spora başla. Birilerine küfür edersen haklı olmazsın ancak açıklamalarında argo kullanmak da bir sanattır.

Bu şekilde devam edersen açlık duyacağın karşı cinsin, nadiren senin gibi olanına denk gelmen veya VR tuber'lardan öteye geçmemesi ihtimali var.

Hazır konusu geçmişken söyleyeyim YouTube ile uğraşıyorum her gün video atmıyorum fakat her gün 15 saat civarı bende PC'deyim haftada birkaç kez spora gidiyorum o zaman 3 - 4 saat anca oluyor film izliyorum oyun oynuyorum YouTube videosu hazırlıyorum vs bu anormal midir sizce? Yaz tatilindeyim.

Bende Rust oynuyorum bazen araliksiz 3 gün oynuyorum halisülosyan gormeye baslıyon clan tagim RDR duymuşsundur belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00