15-16 saat bilgisayar başında durmak normal midir?

Çalışıyorum kriptoda spotçuyum sürekli piyasa takip ediyorum ondan dolayı böyle uyku düzenim.

Okul veya herhangi bir iş yerine gitmiyorsunuz değil mi tüm geliriniz PC üzerinden mi çünkü bende nasdaq la ilgileniyorumda.

Yeni ve güzel oyunlara başlayınca pc başında aralıksız 15-16 saat falan günaşırı oynamışlığım vardır. Misal sabah 10 da oyunu yüklemiş, biraz oynar da bırakırım demiştim. Sonra sarmış ve gece 3 e kadar oynamıştım (başım patlayacağı için kalkmıştım). Diğer gün 12 de falan kalkmış ve hine gece 3-4 e kadar böyle oynamıştım.

Yani bazen oluyor öyle ama aralıksız veya fazla olunca aşırı sağlıksız.

İlk başta 2 gün uyumamaya alıştım sonra 3 gün en fazla o kadar dayanabilıyorum normaldede 3 4 saat uyuyom en fazla.
Vebim rusta 70 saatim var arkadaslarimpa oynuyoruz onlarib 1.5k 2 k saatleri var 5 kisi oynuyoruz resmi sunucu yada 3x te giriyoruz hollowserverde. Beb adam gelirse haber veriyorum onlar tak diye vuruyor kebdim vuraniyorum uzun namlulu olmadıktan sobra cok zor oluyor

Sağlık açısından günde 15-16 saat bilgisayar başında durmak elbette zararlı. Biraz dış dünyaya açılın. İşlerinizi halledip 1-2 saat oyun takılın, sonra dış dünyada ne olup bittiğine bakın bir. Kendinize farklı hobi edinmeye çalışın. Bir bilgi olsa da bir bilgi öğrenmeden geçirdiğiniz her gün, zarardasınız.

Sağlık açısından günde 15-16 saat bilgisayar başında durmak elbette zararlı. Biraz dış dünyaya açılın. İşlerinizi halledip 1-2 saat oyun takılın, sonra dış dünyada ne olup bittiğine bakın bir. Kendinize farklı hobi edinmeye çalışın. Bir bilgi olsa da bir bilgi öğrenmeden geçirdiğiniz her gün, zarardasınız.
Hocam valla tamamen haklisiniz simdi hatta siz dediginiz icin disari cikicam 4 5 km yuruyecem bi yere ve milletle konusacam tabinadigim insanlarla oynayacam top vb. Bakalim basil bi deneyim olacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00