15-16 saat bilgisayar başında durmak normal midir?

17 yasindayim, asosyal biriyim, dis hayatla cok alakam yok. Kendim gibi bir arkadasim var, kendim internet isleri ile ugrasiyorum para kazaniyorum bir yandan da CS:GO, Rust, Dying Light vb. gibi oyunlari oynuyoruz. Ornegin su an 8 saattir durmadan Rust oynadik 5 kisi ve hicbiri sıkılmiyor, benim basim agridi biraz ama baska yapacak aktivitem yok. PC'den kalktigimda aklima arti 18 dusunceler geliyor, arzulama oluyor ya da yemek yiyerek zaman gecirmeye calisiyorum, yemek yiyince cok mutlu oluyorum. Eskiden sporla ilgileniyordum kendim, insanlarla konusmak istemedim ilk basta liseye gectigim zaman eve gidip PC'ye oturmak beni sakinlestiriyordu. Misal aşırı sinirli davraniyorum, sessiz biriyim ancak okul icinde biri bana tanimadan kufurlu konustugu icin yanagina yumruk atmistim sismisti, dovus sanatlari ile ugrasiyordum o zamanlar. Ama ailevi degerlerime, dinime cok kufur edildi onlara hiçbir şey diyemedim. Ornegin kendim korkuyordum bir şey demeye, yani kufur edersem hakli olur muyum dusuncesindeydim. Sizce bunlar normal mi? Karsi cinse karsi aclik cekiyorum.
Normal mi değil mi çok iyi bildiğini düşünüyorum. Konu da muhtemelen troll konu. Yatmadan içmeden oyun oynuyor olamazsın insan böyle yaşayamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00