Hocam emeğinize sağlık gerçekten çok hoşuma gitti teşekkür ediyorum size bütçeyi biraz arttırıp 144HZ bir monitör almalı mıyım sizce?Monitör olarak şu %104 sRGB IPS monitör yeterli olur.
Hadi şimdi sistemi dizelim.![]()
ViewSonic VA240-H 23.8" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VA240-H 23.8" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VA240-H 23.8" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör özelliklerini incele, 2.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartı:
İşlemci ve soğutucusu:
Anakart:
Ben seçemedim belli bir tane ama giriş seviyesi bir B450 yeterli olacaktır.
Eki Görüntüle 2411064
RAM:
PSU:![]()
GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Crimson Beyaz Single Kit Ram | ITOPYA
GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Crimson Beyaz Single Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile IRP-C3600D4V64L18S/8G ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu arada yeterli olur, 550W yeterli.
SSD:
Kasa:
Macun:![]()
Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.099,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Wi-Fi adaptörü:![]()
Arctic MX-4 AR-ACTCP00008B 8 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00008B 8 gr Termal Macun gr fiyatı 34,14 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00008B 8 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bütçeyi 1k aştı ama dopdolu bir setup kurduk. Eğer bütçeyi aşmasını istemiyorsan:![]()
TP-Link Archer T2U Nano 600 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
TP-Link Archer T2U Nano 600 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
1) SSD'yi 500 GB al.
2) Kasayı alma.
3) Montörü 2. el düzgün bir şey bulursan onu al.
Güncel AAA oyunlarda zaten 100 FPS üstünü almazsın 5700 XT ile ultra ayarlarda, ben 75 Hz ile kullanacağım 5700 XT gelirse. Tercihine kalmış, eğer rekabetçi oynuyorsan düşünülebilir.Hocam emeğinize sağlık gerçekten çok hoşuma gitti teşekkür ediyorum size bütçeyi biraz arttırıp 144Hz bir monitör almalı mıyım sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.