15-18k sistem önerisi

XXXlimon

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşım 15-18k arası bir sistem arıyor bende ona yardım etmek için bilgi topluyorum. 18k ya pek yaklaşmamasını tercih ederim ama zorlayabiliriz.
Herhangi bir özel istek yok, genellikle Valorant oynuyor ama yine de sağlam bir sisteminin olmasını istiyor. Tek istediğim, Vatan Bilgisayar gibi mağaza teslim yapabilen yerlerden atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu sisteme ne diyorsunuz? SSD ve RAM düzenlenip alınabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GAMING-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR //////////////// ULTIMA-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Hocam ilki mesh kasa değil 2.si mesh kasa 2. olanı alırsanız daha iyi olur sizin için isterseniz 1TB ve 5 5600 yapabilirsiniz.
Edit: 5 5600 ve 1TB yapınca 15.800TL yapıyor.+Güvenilir site hocam eve teslimat ve kurulum hizmeti de var.
Ek olarak Vatan fiyatı aşırı şişiriyor vatandan almayın,gaming.gen.tr'nin elden teslimi de var mağazalarına bakabilirsiniz.

İşlemciyi 5600 yapın, RAM ve SSD iyi, değişime gerek yok. İsterseniz 99TL ekleyerek RAM'i̇ sadece 3200'den 3600 MHz'ye çıkarabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba, arkadaşım 15-18k arası bir sistem arıyor bende ona yardım etmek için bilgi topluyorum. 18k ya pek yaklaşmamasını tercih ederim ama zorlayabiliriz.
Herhangi bir özel istek yok, genellikle Valorant oynuyor ama yine de sağlam bir sisteminin olmasını istiyor. Tek istediğim, Vatan Bilgisayar gibi mağaza teslim yapabilen yerlerden atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu sisteme ne diyorsunuz? SSD ve RAM düzenlenip alınabilir mi?

İnternetteki bütün oyunları bu pcyle oynarsın. SSD ve RAM arttırarak daha da hızlandırabilirsin. Bence iyi olur. 5600 daha iyi gibi ama.

Bütçeler artarsa;

AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ( İşlemciyi 5600, kasayı thermalthake yapın.)

5600 alırsa iyi olur ama bende RAM 8 GB olarak gözüküyor. Artık hiçbir şey için yeterli değil. SSD'de eğer bayağı oyun yüklemek isterse diye dedim yorsa 500GB neyine yetmesin.

İsterse 99TL'ye tek RAM'i 3600 yapabilir veya 40TL ekleyerek 2x8 3200 yapabilir, ona kalmış tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı