Elektronik Secuzi LIG-3601 Gamepad 1200 TL

Trendyol plus üzerinden alırsanız 1071 TL, Nays veya Papel ile %10 indirim ile 890 TL'ye geliyor, sipariş geçtim geldiğinde deneyimlerimi paylaşacağım.
Hocam hepsiburada'da mı yoksa trendyoldamı geçerli papel indirimi ayrıca nasıl papel indiriminden yararlanabilirim?

Bende 850TL'ye aldım kampanya vs kullanmadan biraz daha araştırın 😀
Neden yardımcı olup link atmak yerine araştırın diyorsunuz ki insanlar yararlanmasın mı?

Son düzenleme:
Dün gece 2 adet sipariş verdim Trendyol'dan 2 adet almamın sebebi 2000TL ve üzeri alışverişlerde TROY kartla alınırsa 300TL indirim uygulanan bir kupon buldum. Kupon kodu: TROY300 kod sadece ödeme ekranında kullanılabiliyor ve TROY kart olması gerekiyor. Ürün tahminimce yarın gelmiş olur. İlk izlenimimi sizinle paylaşacağım.

Dün gece 2 adet sipariş verdim Trendyol'dan 2 adet almamın sebebi 2000TL ve üzeri alışverişlerde TROY kartla alınırsa 300TL indirim uygulanan bir kupon buldum. Kupon kodu: TROY300 kod sadece ödeme ekranında kullanılabiliyor ve TROY kart olması gerekiyor. Ürün tahminimce yarın gelmiş olur. İlk izlenimimi sizinle paylaşacağım.
Benimkide yarın diyor 3-4 kişiye yarın gelicek muhtemelen.

Bende az önce 1070 TL'ye sipariş ettim, diğer seçeneklere bakınca bu fiyat bandında en mantıklı gamepad buydu, Gamepower Force alacaktım ancak 500TL fiyat farkına rağmen tek fark renkleri.

Hocam hepsiburada'da mı yoksa trendyoldamı geçerli papel indirimi ayrıca nasıl papel indiriminden yararlanabilirim?

Neden yardımcı olup link atmak yerine araştırın diyorsunuz ki insanlar yararlanmasın mı?
İkisindede geçerli ancak HEMEN300 kodu varmış onu kullanabilirsiniz.
Kargo bugün geldi, kalitesi hissiyatı ve ışığı çok iyi, ölü bölge gecikme yok, tetikler muazzam, oyunlarda bi sıkıntı yok, sabit renge alınca daha hoş oluyor. titreşimleri aşırı iyi.

Kitapçığı okumak zorunda kaldım hallettim. :D

@BekoG hangi uygulama söyler misin?
"Keylinker" diye geçiyor. kutu üstündeki qrdan indirdim ben ama aratıncada çıkıyor. menü kısmında update yapıp , advanced settingsi açınca ayarlar iyice detaylanıyor . komple makro ekleme vs bir sürü bir şeyler var.

Renginede 1 saatir bakarak ısındım diyebilirim bende sipariş edeyim hocam kaçırılmaz bir fırsat sabah ilk iş bunu almak cumartesi günü geliyor ertesi günü geldiği gün buraya düşüncelerimi eklerim hatta belki gamepad hakkında eğer iyi ise blog bile yapılabilir.
Baka baka ısınıyor gibiyim hocam :) Ama Xbox one kolu var kablolu. Yatıyordu kullanmıyordum ama zaten oyun nadir oynarım. Yine de alsam mı diye düşünüyorum. Bu indirim konusu çok tehlikeli harca harca para bitti :)

Gamepower force rgbye güzel bir indirim gelse muhtemelen onu alırım. Deseni daha hoşuma gitti.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı