15-19 bin TL sistem önerisi

Yukarıda paylaşılan sistem, fiyatına göre çok iyi gerçekten ama güç kaynağı biraz kalitesiz.
Kullanılmaz demiyorum ama sistemin yaklaşık 300-350W güç tüketimi olacak.

Şu sisteme, kasayı altta ki model ile özelleştirdikten sonra bir göz atın derim.

Bütçeyi çok zorlamayacaksa ram'ide şunu ile değişin:

İşlemciyide 5600 yapabilirseniz fena olmaz ama çok zorlamak istemiyorsanız bütçeyi, yukarıda ki özelleştirmeden sonra bu şekilde kalabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Unutmadan, AMD ekran kartlı bir sistem almadan önce şu videoyu izledikten sonra karar verin kesinlikle:

Son düzenleme:
Tabi ki konu açıp sorman daha iyi olur.
Ben eski sistemlerin ederinden çok anlamam.

Yukarıda paylaşılan sistem, fiyatına göre çok iyi gerçekten ama güç kaynağı biraz kalitesiz.
Kullanılmaz demiyorum ama sistemin yaklaşık 300-350W güç tüketimi olacak.

Şu sisteme, kasayı altta ki model ile özelleştirdikten sonra bir göz atın derim.

Bütçeyi çok zorlamayacaksa ram'ide şunu ile değişin:

İşlemciyide 5600 yapabilirseniz fena olmaz ama çok zorlamak istemiyorsanız bütçeyi, yukarıda ki özelleştirmeden sonra bu şekilde kalabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Unutmadan, AMD ekran kartlı bir sistem almadan önce şu videoyu izledikten sonra karar verin kesinlikle:

Hocam ciddi mi?

17.5K'ya RX6600 sistem atmanız ve 6000 serisi kartlarda WattMan'den bahsetmeniz.

Ve psu sistem için yeterli.
Kullanılmaz diye bir şey demedim ki ben, çokta kaliteli bir model değil dedim.
Wattmanda var demedim zaten, videoyu izlerseniz pc hocası çok iyi açıklıyor zaten, demek istediğimi oradan anlayacaksınız.

Wattman tamamen kalktı demeniz ne kadar doğru gerçekten? Konu sahibi bunu göze alarak alması lazım. Videoda anlatmak istediğim şey çok açık bir şekilde anlatılıyor zaten. Sırf bu yüzden de sistemi almaması da doğru olmaz zaten.
Yanlış bir öneride bulunduysam özür dilerim, sistemi alacak kişi, aldığı sistemde neler olduğunu bilmesi lazım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı