Kampanyaları takip edip hazır sistem alabilirsiniz çok ucuza güzel sistemler düşüyor ama 15 bin lira bütçeyle sadece horizon 4'ü değil 5'i bile rahatlıkla kasmadan donmadan belli bir seviyenin üstünde oynatacak bir sistem alırsınız.
Kampanyaları takip edip hazır sistem alabilirsiniz çok ucuza güzel sistemler düşüyor ama 15 bin lira bütçeyle sadece Horizon 4'ü değil 5'i bile rahatlıkla kasmadan donmadan belli bir seviyenin üstünde oynatacak bir sistem alırsınız.
Sinerji Desmarias Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Licht Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
INTEL I5 12400F - ASUS DUAL RTX3060OCV2 - PRIME H610M-D -CRUCIAL 500GB SSD- 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500-ASUS DUAL RTX3600/3600 TI - PRIME B550M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Dostum sen yine de bunlar haricinde kendinde bak bence, bunlar benim hoşuma gitti fakat PC'den çok anladığımı söyleyemem. YouTube'da F/P kasalarada bakmanı öneririm.
Bende PS5'te var şu an almak istesen 15K-20K arasına bulursun, o fiyata belki sıfır yurt dışı olur veya 2.el olur. Konsol seviyorsan öneririm, PS6 için 2028 diyorlar. Bu demek oluyor ki bu makine en az 5 sene daha güncel olacak. PC için bunu diyemeyiz. PC donanım olarak daha güçlü oluyor ama o kadar uzun ömürlü değil.
Tabii karar senin, bu benim şahsi görüşüm, ben çok küçükken de PC'den daha çok seviyordum konsolu, biraz fanboyluk desem doğrudur benimki için.