15-20 bin TL arasi sistem toplama onerisi

x12grate

Centipat
Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Monitör Samsung SyncMaster 943 ucuz monitör varsa bakarım, yoksa bununla idare edeceğim.
Mouse ve klavye var bende. Kasa küçük o yüzden yeni kasa alacağım ama kasalarda kafam karıştı.

Ben çok dikkat etmeden böyle bir sistem yaptım önerinizi bekliyorum

güç kaynağını da seçmedim oradan bakıp bana benim size attığım gibi sistem atrsanız da olur

Pc Toplama Sihirbazı

Benim bilgisayar :İzoly

Bunun bazı parçalarını kullanabilirim ram gibi

Son düzenleme:

Monitör Samsung SyncMaster 943 ucuz monitör varsa bakarım, yoksa bununla idare edeceğim.
Mouse ve klavye var bende. Kasa küçük o yüzden yeni kasa alacağım ama kasalarda kafam karıştı.

güç kaynağını da seçmedim oradan bakıp bana benim size attığım gibi sistem atrsanız da olur

Pc Toplama Sihirbazı
Attığınız sistem alınmaz. O fiyata 4060 bulabilirsin.

Yaptığınız sistem kötü. İstanbul içindeyseniz PcKolik şubesinde muhteşem indirimler var. Mağazaya gidemem diyorsanız biraz bütçe aşıp bunu alabilirsiniz.

Pc Toplama Sihirbazı

Benim bilgisayar :İzoly

Bunun bazı parçalarını kullanabilirim ram gibi
O bilgisayarın hiç bir parçasını kullanma.

Nasıl yani anlamadım
Hocam 20.000 bütçeyle 3050 toplamışsınız. O fiyata 4060 kartlı sistem var. Performans farkı var arada.

Attığım sisteme bakın ayrıca o sistemin parçalarını asla kullanmayın berbat edersiniz performansı.

Hem kötü parçaları var hemde Izoly marka.

Tamamdır teşekkürler

Hocam 20.000 bütçeyle 3050 toplamışsınız. O fiyata 4060 kartlı sistem var. Performans farkı var arada.

Attığım sisteme bakın ayrıca o sistemin parçalarını asla kullanmayın berbat edersiniz performansı.

Hem kötü parçaları var hemde Izoly marka.
Dediğiniz sistemi atabilir misiniz?

@560052 hocamda atmış süper bir sistem.
Not: İşlemciyi Ryzen 5 5600 olarak değiştirin.

Evet bende şimdi ona baktım gerçekten de güzel
5600 yapın attığım sistemdeki işlemciyi.

5500 iyi bir işlemci değil.

Üstteki hocamın attığı sistemden daha ucuz ve işlemcisi daha iyi oluyor öyle.

Tabii 1K aşabilirseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı