15-20 bin TL arası tablet önerisi

Aklınızda bu seçenekler bulunsun hocam inceleyin bir modelleri alırken bir daha konu açarsınız belki yeni modeller tanıtılır ya da fiyatlarda değişme olur ona göre yardımcı oluruz tekrardan.

Mantıklı mı ders çalışmak için tablet 2 yıl boyunca kullanacağım. Alışabilir miyim kitap ücretleri belli aldı başını gidiyor PDF'lerini çözmeyi düşünüyorum kütüphanede falan kullanacağım.

Kitaba olan ihtiyacınızı tamamen yok etmiyor ama ders çalışmak özellikle not tutmak için mantıklı.

Kitaba olan ihtiyacınızı tamamen yok etmiyor ama ders çalışmak özellikle not tutmak için mantıklı.

Tamamen yok etmesini beklemiyorum ancak PDF'i bulunan kitapları almamamı sağlayacaksa mükemmel.

Hocam bütçeyi biraz aşarak iPad de önerir misiniz 28k yı aşmasın ama.

Air M.2 + pencil Pro üretimi yok şu an Air M.2'nin ağutos sonuna kadar stoklarda kalır mı ya da zam yer mi bilemiyorum.

Tamamen yok etmesini beklemiyorum ancak PDF'i bulunan kitapları almamamı sağlayacaksa mükemmel.

Hocam bütçeyi biraz aşarak iPad de önerir misiniz 28k yı aşmasın ama.

Evet kitap kullanımınızı düşürür.

Link olarak atar mısın reisim.

iPhone 16 ya sahibim iPad almam benim açımdan daha iyi olacak mıdır?

Link olarak atar mısın reisim.

iPhone 16 ya sahibim iPad almam benim açımdan daha iyi olacak mıdır?

Apple kulaklık varsa cihazlar arası hızlı geçiş.
iCloud üzerinden tüm verileriniz senkronize ediliyor.
Cihazlar arası veri transferi.
Bir cihazda kopyaladığınızı diğer cihazdan yapıştırabiliyorsunuz
Arama yönlendirme gibi özellikler var şu an aklıma gelen bunlar.

Son düzenleme:

Hocam s9FE 6/128 alsam 2 yıl idare eder mi sadece 2 yıl kalan paraya da altın falan yaparım.

Ben V9 kullanıyorum. Kalemi ile geliyor. Ben tabii kullanmiyorum kalemi. Deneme amaçlı test yapmistim. Yazı yazarken gecikmesiz defter gibi aninda ciziyor. Ve elini vs algilamiyor sadrce kalemi

6 GB RAM biraz sorun olabilir.
s9 fe de karar kıldım 2 yıl beni idare etsin ondan sonrasına bakacağım üniversiteyi bir kazanalım da.

S9fe ve S9fe+ arasında tercihiniz hangisinden yana olurdu @Denizius124

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…