- Makaleler
- 3
Hocam amaç ders çalışmaksa kalem yeterli olacaktır diye düşünüyorum fakat bilmediğim konu şu kalemin uç yapısı. Eğer ki Apple gibiyse çivi ile mermer çizmek gibi olur hissiyatı, yani Samsung kadar konforlu olmaz. S9 FE düşünülebilir çünkü 20 bin TL bütçe ile sadece ders çalışmak için FE alırsanız 9 bin TL geri paranız kalır aşağı yukarı ve bu para ile çok fazla sizin için değerli olacak yani eğitiminiz için çok değerli olacak test ve ders kitapları alabilirsiniz daha sonra da hızınızı geliştirince daha güzel tabirle ders kondisyonunuzu iyileştirince PDF'ler ile test çözmeye başlarsınız ve konuları pekiştirirsiniz. Konuda belirtiğiniz işlemler (not tutmak, PDF okumak, YouTube videosu izlemek, soru çözümü yapmak)
İçin Tab S9 FE gayet yeterli 3-4 bin TL ile Plus almak mantıksız bence 1.4inç fark ve 2 GB RAM için biraz fazla fakat aynı zamanda alınabilir de. Şunu da kendi tecrübeme dayanarak eklemek isterim, ders çalışmak için yukarıda söylediğiniz şeyler geçerlidir fazla yoktur, eğer ki fazla bir özelliği olan cihaz alırsanız kullanamayacağınızdan dolayı boşa çıkacaktır dolayısıyla israf, daha güncel ifade ile ihtiyaç dışına çıkmak olacaktır.
( 6 ay Tab S9 modelini kullandıktan sonra sattım ve ders kitapları aldım, gelen bütün para ile. )
Hocam V9 da kararım kesin gibi ama iPad 11 almazsam hata yapar mıyım gibi bir düşünce var aklımda.
Not tutacağım
PDF okuyacağım
Soru çözeceğim
YouTube video izleyeceğim
Kısaca ders için kullanacağım bir tablet. Kalemi iyi mi bozulsa aynısında bulabilir miyim sağlam mı hemen bozulabilecek yapıda bir kalem mi kalem benim için çok önemli. Kaliteli ve tüm ihtiyacımı karşılayacak bir tablet ve kalem ise almayı düşünüyorum.
Not: Telefonumun iPhone olduğunu da hesaba katarak cevap verin lütfen hocam.
Hocam V9 da kararım kesin gibi ama iPad 11 almazsam hata yapar mıyım gibi bir düşünce var aklımda.
Not tutacağım.
PDF okuyacağım.
Soru çözeceğim.
YouTube video izleyeceğim.
Kısaca ders için kullanacağım bir tablet. Kalemi iyi mi bozulsa aynısında bulabilir miyim sağlam mı hemen bozulabilecek yapıda bir kalem mi kalem benim için çok önemli. Kaliteli ve tüm ihtiyacımı karşılayacak bir tablet ve kalem ise almayı düşünüyorum.
Not: Telefonumun iPhone olduğunu da hesaba katarak cevap verin lütfen hocam.
P
Kırmızı olsun 5 fazla olsun hesabı kalemini tam bilmediğimden Honor v9'un iPad 11 + USB C pencil karar kıldım.
Hocam, Türkiye'de yaşayan kimseye IPhone'ya da iPad öneremem. Sırf ders 2 tablet alabilirsiniz pad V9 ve Tab S10FE, AMOLED veya OLED ekranlar çok göz yorgunluğu yapıyor saatlerce ders anlatımı izleyip test çözeceğiniz cihazda bu ekranların olması iyi olmaz. Tab S10 FE ile pad V9 arasında ekran özellikleri farkları var ve Honor göz sağlığı için daha iyi bende bu yüzden Honor seçerdim. Pad v9'un ana işlemci çekirdeği 3 tane 3.2GHz Samsung ise 3 tane 2.6GHz yani Samsung geride ama sırf ders için kullanılacak cihazda bu ftekans hızları ne kadar önemli emin değilim. Kalem konusunda en istikdarlı cihaz Samsung dur ayrıca uygun fiyata temin edilebilir, Honor hakkında bilgim yok. Bende bir cihaz alacak olsam bu iki cihaz arasından seçim yapardım. Ve hangi cihazı alacak olursanız olun yan sanayi kalem alınmaz. Hangi cihazı alacak olursanız olun hor kullanmayın kaleminize ve tabletinize sahip çıkarak kullanın cihazın kalemini kaybedersem nasıl nereden alırım sıkıntısı çekeceğinize kaybetmemeye çalışın.
Knk oyun performansı nasıl hiç oyun onadinmi ısınma falan oluyor muBen V9 kullanıyorum. Kalemi ile geliyor. Ben tabii kullanmiyorum kalemi. Deneme amaçlı test yapmistim. Yazı yazarken gecikmesiz defter gibi aninda ciziyor. Ve elini vs algilamiyor sadrce kalemi algiliyor.
Kanka oyun performansı nasıl hiç oyun onadinmi ısınma falan oluyor mu?
Knk yanlış hatırlamıyorsam sen bus simualtorde 30fps e düşme sorunu var demiştin oyunun ayarlarında daha yüksek fps değerine ayarlama seçeneği yokmu kontrol ettinmi acaba cevalarsan sevinirim çünkü bende o cihazi almayı düşünüyorumOyun onamam pek. Deneme amacli PUBG ve bus simalotor indirdim. PUBG de akicida aşırı+ aciyor galiba 90 120 FPS manasina geliyor. HDR vs aşırı aciyor. Ama Bus Simulator'da ne alakaysa kasma mevcut. Isinma yeni cihaz diye mi bilmiyorum ama pek yok gibi kilifla kullanıyorum belki ondandir hissetmiyorumdur.
Kanka yanlış hatırlamıyorsam sen Bus Simulator'de 30FPS'e düşme sorunu var demiştin oyunun ayarlarında daha yüksek FPS değerine ayarlama seçeneği yok mu kontrol ettinmi acaba cevalarsan sevinirim çünkü bende o cihazi almayı düşünüyorum.
Kanka honor pad v9 mu yoksa Xiaomi pad 7 mi genel olarak oyun performansı önemliDeğmez. V9 daha uygun.
Kesinlikle V9. Pad 7'nin işlemcisi V9 kadar iyi değil.Kanka honor pad v9 mu yoksa Xiaomi pad 7 mi genel olarak oyun performansı önemli
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.