Hocam amaç ders çalışmaksa kalem yeterli olacaktır diye düşünüyorum fakat bilmediğim konu şu kalemin uç yapısı. Eğer ki Apple gibiyse çivi ile mermer çizmek gibi olur hissiyatı, yani Samsung kadar konforlu olmaz. S9 FE düşünülebilir çünkü 20 bin TL bütçe ile sadece ders çalışmak için FE alırsanız 9 bin TL geri paranız kalır aşağı yukarı ve bu para ile çok fazla sizin için değerli olacak yani eğitiminiz için çok değerli olacak test ve ders kitapları alabilirsiniz daha sonra da hızınızı geliştirince daha güzel tabirle ders kondisyonunuzu iyileştirince PDF'ler ile test çözmeye başlarsınız ve konuları pekiştirirsiniz. Konuda belirtiğiniz işlemler (not tutmak, PDF okumak, YouTube videosu izlemek, soru çözümü yapmak)
İçin Tab S9 FE gayet yeterli 3-4 bin TL ile Plus almak mantıksız bence 1.4inç fark ve 2 GB RAM için biraz fazla fakat aynı zamanda alınabilir de. Şunu da kendi tecrübeme dayanarak eklemek isterim, ders çalışmak için yukarıda söylediğiniz şeyler geçerlidir fazla yoktur, eğer ki fazla bir özelliği olan cihaz alırsanız kullanamayacağınızdan dolayı boşa çıkacaktır dolayısıyla israf, daha güncel ifade ile ihtiyaç dışına çıkmak olacaktır.
( 6 ay Tab S9 modelini kullandıktan sonra sattım ve ders kitapları aldım, gelen bütün para ile. )