15-20 bin TL bilgisayar toplama önerisi

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba. Birkaç gündür aklıma takılıyor şu soru, "bütün oyunları kasmadan medium-Ultra ayarlarda oynatacak bir bilgisayarın özellikleri neler olur?" diyorum. Herkes gelmiş RTX 4090 alacaksın i7 12.nesil işlemci alacaksın deyip geçiyor. Arkadaşlar yazın bilgisayar toplamayı düşünüyorum yaklaşık 15-20 bin liraya hangi özelliklerle donatılmış kasa alabilirim? (not: Kasa hariç diğer bütün bileşenler mevcut klavye, mouse, monitör vs. sadece güçlü bir sistem almam lazım) adamakıllı güzel grafiklerde kasmadan donmadan Valorant GTA 5 CS2 oynamak istiyorum çok mu zor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan 20kya Striker 5A - Game Garaj Bu güzel bir tercih, fakat sen yazdan bahsediyorsun, yılbaşından sonra hele hele yaza kadar bunlar 30'u görür gibi, ona göre düşün, ve haklılar o kişiler, çoğu oyunu medium, Ultra oynamak var, bütün oyunları medium-Ultra oynamak var, yeni çıkan 3A oyunlar gerçekten güçlü oyunlar.

ddr 4 sisteme 20k vermeyin..
4-5 gün önce ddr5 12400f rtx 4060ti sistemler 23-25k arası satılıyordu.
Bence youtuberların sistemlerini bekleyin , f/p sistemlerden birini alın.
Ya da bu sistemi 7500f ve gerekli özelleştirmeler ile alabilirsiniz.
7600 ekran kartı ne kadar iyi bilmiyorum , araştırın ama ddr4 sistem almayın 20k ya

Valorant ve cs işlemci odaklı oyunlar olduğu için alacağın minumum sistem 12400f ya da 7500f olmak zorunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…