15-20 bin TL bilgisayar toplama önerisi

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba. Birkaç gündür aklıma takılıyor şu soru, "bütün oyunları kasmadan medium-Ultra ayarlarda oynatacak bir bilgisayarın özellikleri neler olur?" diyorum. Herkes gelmiş RTX 4090 alacaksın i7 12.nesil işlemci alacaksın deyip geçiyor. Arkadaşlar yazın bilgisayar toplamayı düşünüyorum yaklaşık 15-20 bin liraya hangi özelliklerle donatılmış kasa alabilirim? (not: Kasa hariç diğer bütün bileşenler mevcut klavye, mouse, monitör vs. sadece güçlü bir sistem almam lazım) adamakıllı güzel grafiklerde kasmadan donmadan Valorant GTA 5 CS2 oynamak istiyorum çok mu zor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Birkaç gündür aklıma takılıyor şu soru, "bütün oyunları kasmadan medium-Ultra ayarlarda oynatacak bir bilgisayarın özellikleri neler olur?" diyorum. Herkes gelmiş RTX 4090 alacaksın i7 12.nesil işlemci alacaksın deyip geçiyor. Arkadaşlar yazın bilgisayar toplamayı düşünüyorum yaklaşık 15-20 bin liraya hangi özelliklerle donatılmış kasa alabilirim? (not: Kasa hariç diğer bütün bileşenler mevcut klavye, mouse, monitör vs. sadece güçlü bir sistem almam lazım) adamakıllı güzel grafiklerde kasmadan donmadan Valorant GTA 5 CS2 oynamak istiyorum çok mu zor?
Şuan 20kya Striker 5A - Game Garaj Bu güzel bir tercih, fakat sen yazdan bahsediyorsun, yılbaşından sonra hele hele yaza kadar bunlar 30'u görür gibi, ona göre düşün, ve haklılar o kişiler, çoğu oyunu medium, Ultra oynamak var, bütün oyunları medium-Ultra oynamak var, yeni çıkan 3A oyunlar gerçekten güçlü oyunlar.

ddr 4 sisteme 20k vermeyin..
4-5 gün önce ddr5 12400f rtx 4060ti sistemler 23-25k arası satılıyordu.
Bence youtuberların sistemlerini bekleyin , f/p sistemlerden birini alın.
Ya da bu sistemi 7500f ve gerekli özelleştirmeler ile alabilirsiniz.
7600 ekran kartı ne kadar iyi bilmiyorum , araştırın ama ddr4 sistem almayın 20k ya

Valorant ve cs işlemci odaklı oyunlar olduğu için alacağın minumum sistem 12400f ya da 7500f olmak zorunda..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı