Gençer ile alakalı o kadar yorum okudum ki oradan almaktan vazgeçtim çok teşekkürler.
Bir de İtopya'daki sistemin işlemcisi nasıl güvenilir mi Web'de işimden dolayı çok seçme açıyorum ben.
Hocam Gencer'deki sistem daha çok hoşuma gitti sizce güvenip alabilir miyim o sistemi yoksa itopya daha mı iyidir?İtopya'daki sistemi alırsanız kasayı BitFenix SSD modelini de MLD M500 Ultra secmenizi öneririm.
peki hocam gencer'deki alınır mı ve güvenilir bir site mi@scylla3 İtopya'daki sistemin işlemcisini i5 12400F, kasasını BitFenix Nova Mesh yap. SSD'yi WD Blue SN570 yapsan yeterlidir. Bütçeni biraz aşıyor ancak değer.
Normalde çok daha F/P sistemler oluyordu ancak bu sıralar fiyatlar çok yükseldi ve kampanyalı hazır sistemler de daha az çıkıyor. Biraz yanlış bir dönem.
Site güvenilir hocam. Satış sonrası destek konusunda nasıllardır bilmiyorum, daha önce deneyimim olmadı oradan.Peki hocam Gençer'deki alınır mı? Ve güvenilir bir site mi?
dediğiniz özelleştirmeleri yaptım hocam taksitli almayı düşünüyordum ben 12 ay fiyatı 27bin lira oluyor öyle olunca biraz düşündürdü dolayısıylaSite güvenilir hocam. Satış sonrası destek konusunda nasıllardır bilmiyorum, daha önce deneyimim olmadı oradan.
Sisteme gelirsek, normalde tavsiye edeceğim bir sistem değil. 17.000 TL'ye daha iyileri alınıyor ancak dediğim gibi şu sıralar pek iyi hazır sistemler çıkmıyor piyasaya. Önceden var olanlar da kampanyalı stok sayısı bittiği için hep zamlanıyor. Bu yüzden tercih edilebilir fiyatına göre fena değil sistem.
Kas gücü açısından RX 6700 daha iyi olsa da RTX 4060'ı barındırdığı teknolojiler bakımından tercih etmek daha mantıklı duruyor. Bütçenize bağlı tabii, diğer sistem doğru düzgün özelleştirme yapıldığında 20.500 TL ediyor. RX 6700'lü 17.000 TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.