15-20 bin TL civarında hazır sistem tavsiyesi

scylla3

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 15-20bin arası hazır sistem tavsiye edebilir misiniz? Ryzen 5 5600 işlemcisi olması iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
gençer ile alakalı o kadar yorum okudum ki oradan almaktan vaz geçtim çok teşekkürler
bir de itopya'daki sistemin işlemcisi nasıl güvenilir mi web'de işimden dolayı çok seçme açıyorum ben

Gençer ile alakalı o kadar yorum okudum ki oradan almaktan vazgeçtim çok teşekkürler.
Bir de İtopya'daki sistemin işlemcisi nasıl güvenilir mi Web'de işimden dolayı çok seçme açıyorum ben.

İtopya'daki sistemi alırsanız kasayı BitFenix SSD modelini de MLD M500 Ultra secmenizi öneririm.

@scylla3 İtopya'daki sistemin işlemcisini i5 12400F, kasasını BitFenix Nova Mesh yap. SSD'yi WD Blue SN570 yapsan yeterlidir. Bütçeni biraz aşıyor ancak değer.

Normalde çok daha F/P sistemler oluyordu ancak bu sıralar fiyatlar çok yükseldi ve kampanyalı hazır sistemler de daha az çıkıyor. Biraz yanlış bir dönem.

@scylla3 İtopya'daki sistemin işlemcisini i5 12400F, kasasını BitFenix Nova Mesh yap. SSD'yi WD Blue SN570 yapsan yeterlidir. Bütçeni biraz aşıyor ancak değer.

Normalde çok daha F/P sistemler oluyordu ancak bu sıralar fiyatlar çok yükseldi ve kampanyalı hazır sistemler de daha az çıkıyor. Biraz yanlış bir dönem.
peki hocam gencer'deki alınır mı ve güvenilir bir site mi

Peki hocam Gençer'deki alınır mı? Ve güvenilir bir site mi?
Site güvenilir hocam. Satış sonrası destek konusunda nasıllardır bilmiyorum, daha önce deneyimim olmadı oradan.

Sisteme gelirsek, normalde tavsiye edeceğim bir sistem değil. 17.000 TL'ye daha iyileri alınıyor ancak dediğim gibi şu sıralar pek iyi hazır sistemler çıkmıyor piyasaya. Önceden var olanlar da kampanyalı stok sayısı bittiği için hep zamlanıyor. Bu yüzden tercih edilebilir fiyatına göre fena değil sistem.

Kas gücü açısından RX 6700 daha iyi olsa da RTX 4060'ı barındırdığı teknolojiler bakımından tercih etmek daha mantıklı duruyor. Bütçenize bağlı tabii, diğer sistem doğru düzgün özelleştirme yapıldığında 20.500 TL ediyor. RX 6700'lü 17.000 TL.

Site güvenilir hocam. Satış sonrası destek konusunda nasıllardır bilmiyorum, daha önce deneyimim olmadı oradan.

Sisteme gelirsek, normalde tavsiye edeceğim bir sistem değil. 17.000 TL'ye daha iyileri alınıyor ancak dediğim gibi şu sıralar pek iyi hazır sistemler çıkmıyor piyasaya. Önceden var olanlar da kampanyalı stok sayısı bittiği için hep zamlanıyor. Bu yüzden tercih edilebilir fiyatına göre fena değil sistem.

Kas gücü açısından RX 6700 daha iyi olsa da RTX 4060'ı barındırdığı teknolojiler bakımından tercih etmek daha mantıklı duruyor. Bütçenize bağlı tabii, diğer sistem doğru düzgün özelleştirme yapıldığında 20.500 TL ediyor. RX 6700'lü 17.000 TL.
dediğiniz özelleştirmeleri yaptım hocam taksitli almayı düşünüyordum ben 12 ay fiyatı 27bin lira oluyor öyle olunca biraz düşündürdü dolayısıyla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı