15-20 Bin TL Hazır Sistem Önerisi

Bende upgrade ettim. Anakartı ASUS Prime H510M k RAM'leri GeIL EVO X II M.2 SSD yide Kingston yaptım. Güzel bir sistem. Ben geçen hafta aldım ben aldığımda INNO3D markalı ekran kartı vardı daha uygundu. Ama soğutması çok iyi ekran kartının %100 kullanımda bile 72 dereceyi geçtiğini görmedim
Ben de INNO3D aldım tekrar stok geldi. Rami 3600 Corsair 2x8, SSD Crucial P2 1TB, anakartı da TUF B560M-E yaptım. Bence çok güzel oldu. Bakalım.

Ben de INNO3D aldım tekrar stok geldi. Rami 3600 Corsair 2x8, SSD Crucial P2 1TB, anakartı da TUF B560M-E yaptım. Bence çok güzel oldu. Bakalım.
Güzel olmuş aynen öyle ama bellekler 3200 yeterdi, zaten işlemci en fazla 3200mhz destekliyor.

Güzel olmuş aynen öyle ama bellekler 3200 yeterdi, zaten işlemci en fazla 3200mhz destekliyor.
Tüh ben burayı kaçırmışım. Cumartesi sipariş verdiğim için ürün henüz hazırlanmadı bile. Yarın sabahtan arayayım belki ram yükseltmesini değiştirebilirim.

Tüh ben burayı kaçırmışım. Cumartesi sipariş verdiğim için ürün henüz hazırlanmadı bile. Yarın sabahtan arayayım belki ram yükseltmesini değiştirebilirim.
Düzeltme değiştirilmiyor. Bende bikaç değişiklik yapmak daha istemiştim düzeltme yapmadılar. İptal ettiler 1-2 saat içinde geri yatırıldı ücretim düzeltip tekrar sipariş geçtim.

Düzeltme değiştirilmiyor. Bende bikaç değişiklik yapmak daha istemiştim düzeltme yapmadılar. İptal ettiler 1-2 saat içinde geri yatırıldı ücretim düzeltip tekrar sipariş geçtim.
O zaman geçmiş olsun çünkü INNO3D stoğu tekrar bittiği için fiyatı tekrar arttı sistemin. Neyse 300 liradan ölmeyiz ileride işlemci upgrade edince kullanırım diye avutayım kendimi. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı