Rhadamanthys
Zeptopat
Daha fazla
FURY 7T-11 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip FURY 7T-11 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.comAquarius 5A-RTX3060/Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-RTX3060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.comITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com MSI Optix G241VC 23.6'' 75Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix G241VC 23.6'' 75Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Özellikle monitör tavsiyeleri için teşekkür ederim, fiyatları daha uygunmuş gerçekten. Ama tavsiye ettiğiniz sistemden birisinde ekran kartı kalmamış, diğerinde de bütçenin üstünde kalıyor maalesef.Aquarius 5A-RTX3060/Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-RTX3060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.comITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com MSI Optix G241VC 23.6'' 75Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix G241VC 23.6'' 75Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sistem gerçekten çok güzel oldu. Bütçenin sınır noktasına geldi ama yine de listeme ekliyorum. Emeğin için çok teşekkür ederim.MB311 5T11-3060Ti - Game Garaj
MB311 5T11-3060Ti Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren MB311 5T11-3060Ti oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.comÖzelleştirdiğim gibi yapıp al.ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3- Akakçe'den bak orada her siteden en ucuzu buluyor
4- FreeDOS al boşu boşuna 1700 verme bir de Retail key daha iyi olur
5- güvenilirdir alabilirsin
Monitör harika gözüküyor ama bütçe olarak şimdilik 2.500 TL civarında bir düşüncem var maalesefHocam monitör bütçesi ne kadar? Eğer bütçenizi aşmazsa bunu alın şu an indirimde
Ben de bu sistemi birkaç upgrade ile aldım. Yanına da Cylon 4F soğutucu sipariş ettim. Gelsinler artık sabırsızlanıyorum.MB311 5T11-3060Ti - Game Garaj
MB311 5T11-3060Ti Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren MB311 5T11-3060Ti oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Aldım kullanıyorum memnunum. Sadece stok soğutucu yerine ekstra cpu soğutucusu alman gerekli
Ben de bu sistemi birkaç upgrade ile aldım. Yanına da Cylon 4F soğutucu sipariş ettim. Gelsinler artık sabırsızlanıyorum.