Arkadaşlar merhaba, 15-20K bütçe için gerek oyun arada sırada ( F1 ) işten vakit kalırsa gerekse gündelik ders programı videolar Google üzerinden işler için bilgisayar arayışım mevcut. Yardımcı olur musunuz?
Hocam yüzde 70-80 F1 oyunu diye düşünün geri kalan belki FM yüzde 20 Max. Belki olmaz bile genel olarak gündelik öyle ahım şahım programlar olmayan program olacak ve youtubeden felan ders sınav ve Google soru sınav ile ilgili olacak ağırlıklı olarak...
H serisinde genellikle gömülü ekran kartı bulunmuyor. Veya ben karşılaşmadım. Çok hassas bir çalışma yapmıyorsanız U ve H serisinin farkına varacağınızı düşünmüyorum. Ama yine de H serisi için bir örnek atayım.
H serisinde genellikle gömülü ekran kartı bulunmuyor. Veya ben karşılaşmadım. Çok hassas bir çalışma yapmıyorsanız U ve H serisinin farkına varacağınızı düşünmüyorum. Ama yine de H serisi için bir örnek atayım.
Bu h serilerinde performas biraz daha iyi olur demişti bir arkadaşım ve örnek 8gb ram artirabilirmiyim bu attiginizi yoksa standart 8 mi veya 16 olanı 8 daha ilave edip 24e cikarbilir miyim nereden nasıl bilmeliyim bunu
Acer iyidir tabi de ekranı küçük ve 4gb mi 8gb ram mi var ?
Bende ikisi arasındayım hem f/p olsun hemde biraz iyi olsun oyun oynarken zorlanmayim dusuncesindeyim oynayacağım oyunda F1 geri kalan gündelik işler dediğim gibi ders projeleri vs vs