15-20 bin TL laptop önerisi

Bütçe
15-20
Bu h serilerinde performas biraz daha iyi olur demişti bir arkadaşım ve örnek 8gb ram artirabilirmiyim bu attiginizi yoksa standart 8 mi veya 16 olanı 8 daha ilave edip 24e cikarbilir miyim nereden nasıl bilmeliyim bunu
Söz konusu cihazın Anakart specs lerine bakarak söyleyebiliriz bunu. Detaylı araştırmak lazım. Laptoptan beklentinize göre RAM ihtiyacınız için konuşmak daha doğru olur. Herhangi bir laptop cihazda 24 GB RAM fuzuli bir donanım olabilir, bu kadar yüksek değerde bir RAM'e ihtiyacınız olmayabilir.

Acer iyidir tabi de ekranı küçük ve 4gb mi 8gb ram mi var ?

Bende ikisi arasındayım hem f/p olsun hemde biraz iyi olsun oyun oynarken zorlanmayim dusuncesindeyim oynayacağım oyunda F1 geri kalan gündelik işler dediğim gibi ders projeleri vs vs
Bahsettiğiniz kullanımlarda 16 GB gayet yeterlidir.

Söz konusu cihazın Anakart specs lerine bakarak söyleyebiliriz bunu. Detaylı araştırmak lazım. Laptoptan beklentinize göre RAM ihtiyacınız için konuşmak daha doğru olur. Herhangi bir laptop cihazda 24 GB RAM fuzuli bir donanım olabilir, bu kadar yüksek değerde bir RAM'e ihtiyacınız olmayabilir.
Evet 24g ram bana fazla gelir çağımızda malum hızla ilerliyor ,en düşük 16 olması lazım ve ekran kartı yukarıda belirttiğimiz gibi güzel bir şey de olması lazım sonra 1-2 sene içinde sıkıntı cekmeyelim arkadaşım H serisi için araştırma yap onlar biraz daha performans için iyidir dedi bu 2-3 kriter içindeyim ondan dolayı sizlerden yardım istiyorum bende sağolun öneriler de bulunuyorsunuz

Evet 24g ram bana fazla gelir çağımızda malum hızla ilerliyor ,en düşük 16 olması lazım ve ekran kartı yukarıda belirttiğimiz gibi güzel bir şey de olması lazım sonra 1-2 sene içinde sıkıntı cekmeyelim arkadaşım H serisi için araştırma yap onlar biraz daha performans için iyidir dedi bu 2-3 kriter içindeyim ondan dolayı sizlerden yardım istiyorum bende sağolun öneriler de bulunuyorsunuz
Rica ederim, H serisi özelinde bakarsak bütçenizi biraz daha yükseltmeniz taraftarıyım. Yükseltebilirseniz şöyle bir cihaz önerebilirim:

Rica ederim, H serisi özelinde bakarsak bütçenizi biraz daha yükseltmeniz taraftarıyım. Yükseltebilirseniz şöyle bir cihaz önerebilirim:

Ram kapasitesi düşük işte bunun malzeme güzel ekran kartı ve işletim sistemi

Bu fiyat bareminde 8 GB üzeri cihaz yok maaesef. Ama RAM arttırımına gidilebilir söylediğiniz gibi. 16 GB'a çıkabilir bu cihaz.
Bunlarda artırabiliyor mu ? Ve hangi ram olması lazım.ozelikle üstünde ki ram markası mi yoksa başka modelde olabilir mi ? Ver başka var mı 15-20- hadi diyelim bu son attığınız barem fiyat araligi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı