15-20 bin TL laptop önerisi

Bütçe
15- 20 bin

Ahsen Bektaş

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 22 yasindayim universite sinavina hazirlanmak icin laptop almak istiyorum. Soyle butcemede uygun olsun istiyorum. Nasil bir şey almalıyım. Bol bol ders video izlemem gerek ve PDF indireceğim. Sarji iyi dayanmali. Aslinda tabletle laptop arasinda kararsiz kaldim. Ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tablet çok daha mantıklı geldi önerim Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus büyük ekranı ve S Pen desteği sayesinde ders notlarını almak ve PDF'leri düzenlemek için ideal.

Arkadaşlar 22 yasindayim universite sinavina hazirlanmak icin laptop almak istiyorum. Soyle butcemede uygun olsun istiyorum. Nasil bir şey almalıyım. Bol bol ders video izlemem gerek ve PDF indireceğim. Sarji iyi dayanmali. Aslinda tabletle laptop arasinda kararsiz kaldim. Ne yapmaliyim?
2 el almak daha mantıklı

Üniversite sınavı için tablet daha mantıklı. 2025 e hazirlaniyorsan 2 ay kullanıp satabilirsin seneyeyse yine aynı şekilde üni geçince pc alırsın satıp. Şuanki çoğu tablet kullanarak hazırlananlar tab s9 fe kullanıyor. Kalemle beraber soru falan çözmeside çok rahat oluyor önerim yks içinse kesinlikle tablet alman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı