15-20 bin TL oyun laptopu önerisi

Merhaba.

T7 V20.4 almayı düşünüyordum fakat çevremden gelen uyarılara karşın yaşayacağım teknik sıkıntılar endişe vermeye başladı. Teknik servisini çok iyi ve ilgili olduğunu biliyorum ancak bir bilgisayar çok sorun çıkarsa o iyi teknik servisin de anlamı kalmıyor.

Monster dışında marka alternatifim olsun istiyorum, Asus ve Dell laptoplarına iyi deniliyor. Özellikleri T7 V20.4 ile veya T5 V20.3 ile benzerlik gösterirse daha iyi olur. Bilgisayarı sevdim ancak markanın sorunlu geçmişi beni endişeye düşürüyor.

Kısaca bu özelliklerde ve bu fiyatı geçmeyen diğer marka laptoplar arıyorum.
 
Merhaba.

T7 v20.4 almayı düşünüyordum fakat çevremden gelen uyarılara karşın yaşayacağım teknik sıkıntılar endişe vermeye başladı. Teknik servisini çok iyi ve ilgili olduğunu biliyorum ancak bir bilgisayar çok sorun çıkarsa o iyi teknik servisin de anlamı kalmıyor.

Monster dışında marka alternatifim olsun istiyorum, ASUS ve Dell laptoplarına iyi deniliyor. Özellikleri T7 v20.4 ile veya T5 v20.3 ile benzerlik gösterirse daha iyi olur. Bilgisayarı sevdim ancak markanın sorunlu geçmişi beni endişeye düşürüyor.

Kısaca bu özelliklerde ve bu fiyatı geçmeyen diğer marka laptoplar arıyorum.

O bütçede doğru düzgün MUX'lu ve Max-P'li 3060 cihaz yok fazla Monster'in Tulpar modelleride gayet güzeldir hocam alabilirsiniz bence ama illa başka marka derseniz Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da akşamları indirimde 23.850ye düşüyor bunu almanizi öneririm.
 

Geri
Yukarı