15-20 bin TL PS5 Pro için monitör önerisi

Sphenksss

Decapat
Daha fazla  
PS5 Pro için monitör almak istiyorum bütçem 15 20k arası tam performans alabileceğim önerilerinize açığım. Bir de 3-4K bandında yine PS5 Pro uyumlu kulaklık da arıyorum. Bu ikisi için tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 Pro için monitör almak istiyorum bütçem 15 20k arası tam performans alabileceğim önerilerinize açığım. Bir de 3-4K bandında yine PS5 Pro uyumlu kulaklık da arıyorum. Bu ikisi için tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.
Samsung eğitim indirimi ile 20 bin TL'e Samsung Odyssey G6 OLED 360 Hz alın.

Samsung eğitim indirimi ile 20 bin TL'e Samsung Odyssey G6 OLED 360 Hz alın.
Güzel öneri eğer o paraya alınabiliyorsa çok iyi olur. Ama arkadaş belki farklı birşey yapar diye ekliyorum 4k bir monitör almak da çok iyi olur. 1440p ile arasında baya fark vardır diye düşünüyorum PS5 Pro da olsa. Ama OLED'in tadı da bir ayrı burada olay biraz ne istediğiniz renk kalitesi arıyorsanız kesin OLED alın. Daha yüksek çözünürlük diyorsanız 4k bir monitör bakın.

Güzel öneri eğer o paraya alınabiliyorsa çok iyi olur. Ama arkadaş belki farklı birşey yapar diye ekliyorum 4k bir monitör almak da çok iyi olur. 1440p ile arasında baya fark vardır diye düşünüyorum PS5 Pro da olsa. Ama OLED'in tadı da bir ayrı burada olay biraz ne istediğiniz renk kalitesi arıyorsanız kesin OLED alın. Daha yüksek çözünürlük diyorsanız 4k bir monitör bakın.
AROG Strix XG27UCS düşünüyorum 4k benim için önemli zaten max 120 fps alabiliyorum neden 360 hz tercih edeyim. Çok sağ olun kararımı netlestirdiniz.

AROG Strix XG27UCS düşünüyorum 4k benim için önemli zaten max 120 fps alabiliyorum neden 360 hz tercih edeyim. Çok sağ olun kararımı netlestirdiniz.
Arkadaşın attığı öneri de güzel bence ama dediğim gibi tamamen size bağlı. 1440p monitör ile 4k arasındaki farka bakmak lazım Pro'da. Arkadaşın önerdiği monitör OLED o açıdan baya güzel. İşin özeti renkler canlı güzel olsun derseniz OLED renkler standart olsa da olur 4k 120 hz isterim dersen de 4k bir monitör bakın. Direkt büyük ekran TV bakmak da bir opsiyon nasıl kullanacağınıza göre değişir tabii odaya koyacaksanız monitör bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı